CPUV 29 Januari 2016 : Rakuten Projek Blogger

February 02, 2016

CPUV 29 Januari 2016 : Rakuten Bloggers Project


Assalamulaikum


Hai u all semua , maaf lewat update blog hari.. ekin kurang sihat sikit loni... selsema n sakit kepala ada pulak.. ekin ada  tergodek-godek nufnang ada iklan CPUV yang tengah on going  pada 29 Januari 2016 biar pun dah masuk bulan Februari ni .. Alhamdulilah  rezeki kelima  untuk bulan Januari ni. 


CPUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah Rakuten Projek Blogger , so pada nampak iklan ni bergayut-gayut di blog ekin klik-klik la ya.. :)   Ekin ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada mr nuffnang harap pihak nuffnang bagi lebih banyak lagi iklan ya..


Ok la itu saja nak update okbaiii nak out dulu sat nak pergi sediakan  untuk abang bawa bekal pergi kerja dulu ni... kalau ingin  jana  pendapatan  meh join register  8share  dan ChurpChurp  ini hanya kongsikan link iklan anda di facebook , twitter, google dan blog anda mampu dapat duit dengan harga RM0.20 satu klik... kalau 50 orang klik link anda tu boleh dapat RM10 taw kena rajin share iklan taw kalau malas memang tak dapat la hihihi...

Ada lagi yang ekin join kalau  nak dapat barang free seperti soflan, rexona, joy dan lain jom register Woop ni bukan untuk surirumah pun untuk semua hanya jawab mission yang diberi itu kita kumpul point sampai banyak dah boleh readeem barang yang kita nak.. ekin dah banyak readeem taw ni bukti entri yang ekin pernah readeem boleh klik SINI , SINI SINI

dan SINI






You Might Also Like

9 ulasan

  1. in sha Allah bila PC singgah nampak je iklan PC klik..seronok..

    ReplyDelete
  2. kak ekin sebut woop baru teringat. arini nak try la jadi rajin mcm kak ekin dengan kak zai hihihihi

    ReplyDelete
  3. Oh haah saya pun baru nak sign up for woop ni. Macam menarik

    ReplyDelete
  4. murah rezeki. PG pun dapat :) hehe.

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017