Ibrahim Khalil Alkatiri "Baim Terkini

February 23, 2016

Profile Biodata Ibrahim Khalil Alkatiri "Baim


Profile Biodata Foto Ibrahim Khalil Alkatiri

Hai,  korang ada tak tengok cerita Sinetron kat tv9 tajuk Buku Harian Baim ekin aritu terlayan la gak anak saudara abang duk datang rumah dia tengok.. lepas pada tu lupa nak tengok episode last hihihi.. comel kan budak yang berlakon dalam sinetron tu kan.. lagu dia pun best dengar nyanyian dia yang pelak-pelak gitu... 

Eh cerita Buku Harian Baim dah lama dah main kat tv indonesia.. dekat negara malaysia jah baru tahun 2015 kan.. budak Baim ni dah besar dah la.. baim lahir tahun 2005 sekarang umur dia 11 tahun dah... korang nak tengok tak Baim terkini... jom usha gambar dia







Foto Ibrahim Alkatiri. Nomor Foto: 153

ni gambar masa darjah 3 kut gambar terbaru tak ada la pulak... huhuhu....

kredit: gambar kapanlagi..

Biodata Ibrahim Khalil Alkatiri 

Nama Asli
Ibrahim Khalil Alkatiri

Tanggal Lahir
07 Jun 2005

Tempat Lahir
Malang, Jawa Timur, Indonesia

Kewarganegaraan
Indonesia

Ayah
Halil Fuad Alkatiri

Ibu
Sakina

Saudara
Abay (aktor, kakak laki-laki)

Populer Sejak
sebagai Tarzan Cilik di sinetron "Tarzan Cilik" (2009) 

You Might Also Like

9 ulasan

  1. mcm kacukan kan..tapi suka Baim time dia kecik lagi..comel gitu...sekali pandang mcm anak Tomok Arian

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah macam muka anak tomok kan hihihi

      Delete
  2. comelllll. kita keja xdpt nk layan sinetron huuuu

    ReplyDelete
  3. mmg x tgk cite sinetron ni hahaha

    ReplyDelete
  4. comel dulu dan sekarang pipi labuh tak berubah

    ReplyDelete
  5. yes. aida sesekali aida tgk.
    comel time kecik-kecik :)

    ReplyDelete
  6. comel dari dulu sampai sekarang.. suka jugak dengar lagu tu..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017