Bercuti Dari 11 Mac Hingga 13 Mac 2016

March 10, 2016

Bercuti Dari 11 Mac Hingga 13 Mac 2016



   
Hai korang semua... cik ash akan bercuti dari update blog dari 11 Mac Hingga 13 Mac 2016 ya... sebab cik ash nak balik kampung hihihi... doakan perjalanan cik ash dan family nak balik kampung ni...


Balik kampung ni kebetulan pulak ada majlis perkahwinan sepupu waktu tu yang dapat balik sekejap pun jadi la ya.. cik ash nak jumpa aboh ma dan kampung ku di kelantan tersangat rindu dengan makanan-makanan kelantan taw... 

Ini balik tak taw dapat ke merasa makanan yang cik ash list nak makan hahhaha... balik 3 hari 2 malam saja, abang dapat cuti 2 hari saja tak pe la janji boleh balik kan jumpa family di kelantan.. kalau ikut dah lama tak balik last balik raya puasa tahun lepas.. 

Balik ni boleh jumpa dengan anak-anak saudara yang lama dah tak jumpa hahhahaha... masih ingatkah diaorg kat cik ash dia yang comel ni hahahhaha... angkat bakul sendiri... anak saudara ekin dah 7 orang yang first darjah 1 hingga 6 bulan la... mungkin akan ada anak saudara coming tak lama lagi insyaAllah.. begitu la cik ash rezeki anak sendiri belum ada lagi tumpah kasih dekat anak saudara cik ash  dan suami la kita... 

You Might Also Like

8 ulasan

  1. Sedak terr oghe nok kelik kapung. :P

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti :D Smge slmt ke destinasi yg dituju :D

    ReplyDelete
  3. slmt bercuti ekin sekeluarga
    jgn lupa my kirim..kalo sempat ok

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti.. heheh raya balik lg

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017