Keywords Blog Cik Ash #16

March 05, 2016

Keywords Blog Cik Ash #16


Hai..selamat pagi semua... ...seperti biasa berakhir  bulan ekin akan share Keyword blog Cik Ash #16 untuk bulan Februari 2016  ni .. masih lagi kurang sihat gigihkan diri nak update blog untuk hari ini...Dekat atas tu keyword dari blog ekin nama Cik Ash masih dikedudukan teratas lagi hihihi... yang lain seperti biasa drama-drama yang depa duk cari la..


Yang ini perlu keyword dari nuffnang seperti drama online banyak di cari.. nampak tak line merah tu ada carian yang tak sesuai sangat di blog apa la busuk nama blog ekin ni... harap lepas ni tak ada carian yang sebegitu la... 

Ok la itu saja untuk pagi ini... ekin out dulu nak menyiapkan keje rumah yang banyak tertangguh ni.. banyak keje nak  buat, nak kemas baju dalam bag lagi nak buat Kuih gunting lagi.. doakan ekin sihat ya semua... 



You Might Also Like

13 ulasan

  1. semoga terus maju dalam dunia blog cik ash! :)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. zaf pun pernah naik keyword yang tak berapa nak best walaupun asalnya keyword tu untuk sesuatu yang best

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal keyword cerita lucah ekin aduhhh la... apa kes la...

      Delete
  3. Replies
    1. wsalam yana tu la pasal ramai minat cerita kut

      Delete
  4. dah lama saya x check. kalau check pun selalunya bnda yg sama je.. pasal moto.. hehehe

    ReplyDelete
  5. kekadang yang pelik2 pun ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan kak eyda apa la diaorg nak cari

      Delete
  6. nak cek la kata carian di blog aida.
    ada ke? hi hi

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017