Purple Awesome Februari 2016

March 01, 2016

Purple Awesome Februari 2016
Hai rakan-rakan, apa khabar semua sihat tak .... dah masuk bulan March 2016 kan seperti biasa di awal bulan ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru mesti update carta top comment kan...

Ok kini tiba keputusan senarai calon top Purple Awesome Februari 2016 di blog Cik Ash... nampak pic kat atas tu di antara mereka yang rajin memberi komen di blog ekin ini... kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist januari  BLOGLIST AWESOME di sebelah kanan sidebar tu atas purple awesome setiap bulan.. bulan ni ada Model lelaki menyerikan blog ekin hihihi..lagi bulan ni ekin bagi istimewa sikit 12 orang yang bertuah.. 

Ada perubahan dalam carta di atas tu kebanyakkan nama yang sebelum ni ada dalam carta dah kembali semula... juara masih milik Wardah Annesa mengebom di awal hingga  akhir tu... hihihi..Sis JM dan SS dikapitkan rapat hahhahah tak berpisah langsung tu..  ok jom kita terjah blog mereka yang suka mengebom di blog ekin ni..12  orang yang dapat  award  ni . 3  orang daripada team Projek Blogger Utara  sudah tersedia dalam bloglist purple hihihi..


                                             Wardatun Neesa -http://cikannesweetyncool.blogspot.my/







Kira Sakura :http://kierasakura.blogspot.my/


                            Munirah Mustaffar : http://munirahmustafar84.blogspot.my/














Siti Nurzafirah :http://miamorzafirah.blogspot.my/



ok itu saja perhargaan yang dapat ekin bagi tahun baru ini baru ada kerajinan nak bagi hihihi... harap sudi la terima perhargaan yang tak seberapa ekin bagi ini.. 




You Might Also Like

23 ulasan

  1. Terima kasih buat Ekin..terharu ahakkksss..gaya retis sangat kannnn.

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. Rasa dah lama tak dok dalam carta.. 😉😉😉

    ReplyDelete
  3. automatik jadi bloglist januari BLOGLIST? kat mana x e link puno

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis jm kat sidebar kanan tu atas purple awesome tu la...

      Delete
  4. huhuhhu sedih! nama sis JM jatuh merudum..kat hujung2 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe sis jm kumpulkan ejen bagi kuat nanti mari bom ya hahhahahahha

      Delete
  5. sorry Ekin...this year mood blog walking dan update blog ntah ke mana

    ReplyDelete
  6. teruskan share dan menulis ye..ada masa sis JM datang ziarah

    ReplyDelete
  7. we as a blogger we support each other ;p

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. sis JM boleh pos lepas 13hbln tak

      Delete
  9. Wah.. rajin blogwalking semua.
    Sorrylah, skrg dah kurg aktif blog.. ada msa kita terjah.. tp makesure tulisan yg menarik tau..

    ReplyDelete
  10. salam tahniah semua dan keep writing kak ekin :D

    ReplyDelete
  11. SS masih tersenarai rupanya... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  12. lately aida da tak aktif blogging hu hu hu...
    nama da takde dlm senarai :(

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017