Alhamdulilah Menang Giveaway By Ros Nordin

April 05, 2016

Alhamdulilah Menang Giveaway By Ros Nordin




Hai korang semua... hari ini ekin ada nak share tentan  ekin menang Giveaway By Ros Nordin.. Alhamdulilah murah rezeki blog Cik Ash ni.. ramai-ramai yang join tak tersangkut gak blog Cik Ash Untuk no bertuah yang ekin dapat kali no ke 86 sangat bertuah kepada encik random.org ni...so sesiapa yang ada join giveaway cepat-cepat pergi intai adakah anda yang bertuah kan... 





Jom cepat usha pemenang-pemenang giveaway ni dekat blog Pemenang G I V E A W A Y by Ros Nordin ... Tahniah semua pemenang yang berjaya...



You Might Also Like

13 ulasan

  1. assalamualaikum..nampak entry ni kat list following terus klik sini...tajuk nye menarik perhatian yaya.. hihi...

    sambil2 tu jom jenguk & join contest dari yaya ni..

    Contest : 'Jemputan ke Majlis Pertunangan Yaya dan Anis'

    http://www.yayacendana.com/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    tq ^_^

    ReplyDelete
  2. Tahniah K.Ekin.. :) rindu... datang x bawa boom.. bawa angin lalu je ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. blog pun dah renovate sikit ni..kn kak ekin? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) cik mimie rindunya.... hahahhah xdenya renovate biasa jah tu... :)

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017