Purple Awesome March 2016

April 04, 2016

Purple Awesome March 2016


Hai rakan-rakan, apa khabar semua sihat tak .... dah masuk bulan April 2016 kan sekejap saja masa berjalan begitu pantas... dah dekat nak datang bulan puasa kita ni... seperti biasa di awal bulan ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru mesti update carta top comment kan...

Ok kini tiba keputusan senarai calon top Purple Awesome March 2016 di blog Cik Ash... nampak pic kat atas tu di antara mereka yang rajin memberi komen di blog ekin ini... kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist januari  BLOGLIST AWESOME di sebelah kanan sidebar tu atas purple awesome setiap bulan.. 
Ada perubahan dalam carta di atas tu kebanyakkan nama yang sebelum ni ada dalam carta dah kembali semula... juara kembali dirampas oleh sis JM hahahha...  mengebom di saat  akhir tu untuk menduduki carta ke atas ni... hihihi.. 5 orang girl dari geng Projek Blogger Utara  memasuki carta untuk bulan march ni... hihihi... so ni hadiah untuk korang yang rajin dan sudi komen di blog ekin hihihi... terima kasih semua.. harap korang sudi la terima ya... :) 



















 



You Might Also Like

10 ulasan

  1. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat mereka yang rajin mengomen..

    ReplyDelete
  3. tahniah dekat dorang semua. kira bulan lepas busy ke sana sini. tak dan nak bw ngeee :D

    ReplyDelete
  4. Ehhh! Ada nama titew laa... ha ha ha...

    ReplyDelete
  5. ehhh ada nama titew jugaklahhh... macehh Ekin.. muahh!

    ReplyDelete
  6. aida da amik award.
    nanti aida tempek kat blog :)
    tq!

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017