Hello April

April 01, 2016

Hello April 



Hai reader blog Cik Ash yang dikasihi.. alhamdulilah masih diberi kesihatan yang baik untuk menulis entri di blog ini.. sekejap dah masuk bulan April kita kan . tak lama dah kita nak puasa sekejapnya rasa kan...puasa ganti korang yang girl dah ganti ke... kalau belum jom kita ganti start dari sekarang... ekin ada berbaki lagi 5 hari saja... 

Sepanjang March aritu ekin kurang menulis di blog... mungkin sibuk balik kelantan... kesihatan tak berapa sangat... dengan keadaan cuaca panas ni jadi malas nak update blog hihihi... tengok jumlah bilangan entri di blog cik ash pada bulan march sebanyak 49 saja... lagi pulak giveaway pun ekin malas nak join dah... 


Lagi satu blog ini hampir-hampir nak ditutup aritu... tapi difikirkan balik terasa rugi sebab blog cik ash ni dah banyak memberi ekin rezeki tahun 2015 dapat banyak dari join Giveaway , tak lupa hadiah dari sahabat blogger yang lain.. hasil dari blog ekin dapat duit dari nuffnang, 8share,churp churp...Alhamdulilah rezeki dari berblog selama ni... sejak jadi surirumah rezeki dapat kat blog... 


You Might Also Like

16 ulasan

  1. Fida pun terfikir nak tutup blog..tapi atas nasihat rakan blogger...teruskan jugak perjuangan ni..Bak kata depa..sayanglah dah ramai kenalan..bab rezeki tu..Fida reda je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la difikir gak sayang nk tutup..

      Delete
  2. Salam jumaat kak. Moga terus smgat .
    yana tak sampai 20 pon entri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam yana..xpe 20entri kalu org bc syok la

      Delete
  3. Jangan tutup blog! Dylla sentiasa menanti post baru from Kak Ekin hehe

    ReplyDelete
  4. Hai... Semoga murah rezeki.. Keep writing k..

    ReplyDelete
  5. Semoga April ni lebih bermakna untuk ekin sekeluarga.

    ReplyDelete
  6. xyah tutup la kak ekin. kurang2 blog ni jadi tempat kita nak meluah rasa nak membebel itu ini kan. ;)

    kira pun tengah ganti pose arini. kalau Berjaya buat arini (preggy ni banyak peel huuu) tinggal lagi sehari sebelum nak deliver baby.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihihi tak jadi tutup dah blog ni

      Delete
  7. Semoga Ekin terus bersemangat berblog..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017