Sample Free KOTEX ODOR-CARE

April 07, 2016

Sample Free KOTEX ODOR-CARE


Hai korang semua... sebelum ni ekin ada join giveaway Kotex Odor Care dapat sample free alhamdulilah dah dapat pun... ekin kalau ikut bukan pengguna tegar kotex tapi bila dah ternampak sesuatu yang baru tentang kotex ni teringin nak cuba kan.. tengok iklan dekat televesion menarik sangat kotex baru sesuai dengan tagline "Atasi BAU TIDAK DIINGINI dengan kuasa ekstrak semulajadi".  

Dan hari ahad aritu sample free ni dah sampai wah teruja tengok memang bau wangi sangat kotex baru ni. dalam sample free kotex Odor Care terdapat  2 keping Kotex Natural Care Overnight Wing Daun Sirih dan 2 keping Kotex Fresh Liners Regular Daun Sireh. 


Kotex Odor Care mengandungi ramuan semulajadi dibuat dari pati tumbuhan mengawal bau dan mengelakkan kebocoran. terdapat dalam dua variasi haruman iaitu Daun Sirih dan Lavender. 

Kelebihan yang terdapat dari Kotex Odor Care ni ialah panjang 32cm , mengelakkan kebocoran masa period, sangat bagus menyerap bila kebocoran period tanpa ada bau dengan selesa nak kemana-mana. 


Terdapat pelbagai jenis pemakaian di waktu siang dan malam.. lepas ni anda lebih yakin dengan Kotex Odor Care tiada bau dan yakin dan selesa sangat.. sesuai sangat dengan Tagline Kotex Odor Care dalam video iklan "Hubungan lebih rapat dengan Kotex Odor Care Atasi Bau Tidak Diingini dengan KUASA Estrak Semulajadi..

Nantikan review dari ekin selepas ni.. hihihi

You Might Also Like

14 ulasan

  1. sha pun dapat juga.. bau dia wangi..

    ReplyDelete
  2. tgh tgu diorg delivery hehe

    ReplyDelete
  3. Baru2 ni dapat hamper Kotek odor care ni. Memang wangi kan,..

    ReplyDelete
  4. *camner akak mengeja nih,...Kotex :)

    ReplyDelete
  5. Bau yg x diingini tu bau apa? Kah kah kah

    ReplyDelete
  6. rasa nak try, tapi bila dah bertukar ke cloth pad, hanya mampu melihat jelah.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak eyda dah pakai cloth pad best dah tu

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017