Alhamdulilah Dapat Anak Saudara Ke 8

May 24, 2016

Alhamdulilah Dapat Anak Saudara Ke 8


Hai korang ekin  ada nak share bulan ni ekin dapat anak saudara baru pulak.. hihihi... baby boy.. anak kakak ekin yang duduk di melaka.. Allah permudahkan kakak bersalin dengan sangat mudah awal pada tarikh di due date.. 22 hbl bulan dia bersalin..


Tahniah buat Kak Poh dan Abe Sham dengan kelahiran anak no 4..  harap suatu hari nanti ekin pun akan dapat anugerah Allah s.w.t ni..  gambar baby ekin tak dibenarkan share sebab baby masih kecik lagi.. harap maaf ya.. 

Anak saudara ekin yang lain nama mereka adalah 
Fathnin Lyana (anak kakak No1)
 Syed Aniq (Ank Abg no1)
Nur Rukniah Rawiah (Anak Kak no2)
Syarifah Alawiyah Hanaqah (Ank Abg no2)
Muhammad Al-Fateh (Ank Kakak no3)
Syed Aqil (anak abg no3)
Syed Ammar  (Anak abg no4)
Baby Boy  Salahuddin Al-Ayubbi ( Anak Kakak no 4)

You Might Also Like

10 ulasan

  1. waaa...tahniah!
    seronok main dgn baby kan?


    JOM JOIN GIVEAWAY MG :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/giveaway-comeback-cashmoney-by-mg.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah ekin..
    Semoga Allah mengurniakan ekin rezeki anak..

    ReplyDelete
  3. tahniah uols..nama2 semua sedap2 belaka

    ReplyDelete
  4. Salam tahniah ! insyaAllah moga Allah beri rezeki untuk kak ekin dan suami pulak

    ReplyDelete
  5. paling seronok time raya lah kan

    ReplyDelete
  6. Siap duit raya ye cik ash.. hahahha..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017