Keputusan Pemenang Juara Clever Girl Malaysia 2016 TV3

May 23, 2016

Keputusan Pemenang Juara Clever Girl Malaysia 2016 TV3


Hai korang semua, ni ekin ada share berkenaan dengan Clever Girl Malaysia yang berlangsung tv3 itu,sebenarnya ekin tak ada peluang nak tengok program ni secara langsung hanya berpeluang tengok dah lepas, Itu pun ekin tengok bila rasa nak tengok boleh taw sikit sikit mereka ni pun melalui internet semua  ada hihihihi... 


Semalam pun ekin tak tengok rancangan tu ekin taw siapa pemenang melalui group whatsapp family aboh ekin ada peminat tegar rancangan itu bagitaw.. Pak saudara ekin yang bagitaw hihihihi.. So apa lagi ambik peluang la nak.update kan.. 


Ekin ingin ucapkan tahniah kepada Fatin di atas kejayaan beliau bergelar Juara Clever Girl Malaysia 2016 yang membawa pulang wang tunai sebanyak RM100,000 berserta trofi. Tak lupa juga diucapkan tahniah  juga kepada finalis yang lain iaitu Mary,Arina dan Jane. Semua perserta yang bertanding malam itu hebat semuanya. Rezeki milik Fatin gadis dari negeri Kelantan... 

Ok itu saja yang ekin nak share dengan korang semua.. Ekin undur diri kalau ada salah dalam menulis ni harap dimaafkan la ya... Bye korang semua jumpa lagi taw...




You Might Also Like

7 ulasan

  1. rezeki Fatin kan menang malam semalam.. kalau ikutkan dia dah pernah terkeluar dulu..

    ReplyDelete
  2. Clever sangat ke dorang tu? Meh sini SS nak kasi soklan teka teki... Keh keh kej

    ReplyDelete
  3. Hihihihi selalu dengan tentang cleve girl ni. Tak sempat tengok...

    ReplyDelete
  4. wow RM100K byok tu...tahniah

    ReplyDelete
  5. Sha x tengok rancangan nie.. huhuhu..
    Tahniah untuk Fatin..

    ReplyDelete
  6. Fatin menang? aa gak follow tp ter miss Final tu

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017