Review Roti Massimo Whole Wheat Perisa Strawberry

May 20, 2016

Review Roti Massimo Whole Wheat Perisa Strawberry


Hai korang semua, selamat pagi sahabat blogger .. Sihat tak hari ini Hihihihihi.. Hari ini ekin puasa lagi pulun ganti puasa ni harap sempat ganti puasa sebelum menjelang bulan Ramadhan kan..


Siapa kat sini minat makan roti kita geng Hihihihihi ekin kalau ikut roti gardenia yang selalu ekin suka makan tapi kebetulan masa duk dekat hospital aritu ternampak roti ini teringin nak cuba makan dan try sendiri kelazatan roti massimo ni.. 

Biarpun roti massimo dah lama masuk dalam perut ekin hahahahaha... Ekin terlewat share kat blog sebab masa di hospital tak boleh nak update blog sibuk sikit.. 
Ni review roti massimo tak berbayar dari ekin sebab buat keluar sendiri kan masa nak menikmati roti ni perut kosong sangat taw memang teruja nak rasa kelazatan roti massimo ni padahal roti dah lama pun di pasaran nampak sangat ekin ketinggalan jauh Hihihihihi...

Bagi ekin berkenaan dengan Roti Massimo Whole Wheat Perisa Strawberry kalau yang ingin diet boleh makan roti ini sebab memang mengenyangkan bila makan roti massimo ini rasa tak ada lapar macam selalu.. Boleh buat jadi menu makanan untuk diet korang...
Roti ni lain dari lain yang pernah makan sebelum ni


Sangat sedap tengok gambar tu rasa terliur balik nak beli lagi lepas ni.. Ok la itu saja ekin nak kongsi dengan korang semua kelazatan roti massimo ini...





You Might Also Like

16 ulasan

  1. Tak pernah cuba pula roti ni.. Makan Gardenia je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. MF ekin tak pernah gak ni baru cuba

      Delete
  2. tak pernah rasa.. lagipun makan roti kalau betul2 lapar dan tak ada menu lain nak jamah..

    ReplyDelete
  3. Peminat roti Gardenia jugak ! roti lain tu macam tak pandang sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la gardenia gak yang terbaik kan

      Delete
  4. Wahhh selalu nampak Lori Massimo ni, tapi bila cari kt kedai xjumpa pula.. Mungkin sebab dah terbiasa dengan Gardenia sampai TAK ternampak roti lain kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Massimo tak duk rak sekali dengan gardenia kut

      Delete
  5. Duetto memang sedap! Akak suka semua flavour :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan kak farah memang sedap bila makan

      Delete
  6. nampak sedaplah..beraa ringgit sebungkus tu

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017