Sample Free Wildan Susu Kambing

May 19, 2016

Sample Free Wildan Susu Kambing


Hai korang semua, selamat pagi semua.. Semoga dipermudahkan urusan anda taw.. Hari ini ekin nak share sample free Wildan Susu Kambing yang ekin dapat dah lama bulan 4 aritu lagi tapi disebabkan ada hal yang perlu diselesai sepanjang bulan april sampai ke bulan mei ni ekin bercuti dari menulis blog.. 

Berkenaan dengan Sample free Wildan Susu Kambing ni ekin ada nampak kat facebook Wildan Susu Kambing tentang nak dapat sample free susu ni apa lagi ekin kan bab barang free memang laju sangat ekin mintak sample ni guna nama ekin dan suami tu yang sampai sampai 2set Hihihihihi.. Susu ini terdapat dua perisa iaitu perisa asli dan perisa coklat

Wildan Susu Kambing ni ekin cuba minum masa duk di hospital selama 11 hari aritu waktu ekin minum susu ni bangun pagi esok rasa badan ok sangat tak letih macam selalu rasa kuat sangat.. InsyaAllah akan repeat order Wildan Susu Kambing ni lepas ni.. Bau susu tidak hamis dah tak ada bau susu kambing bila minum.. Ekin ni susu kambing agak kurang sikit..   


Tak lupa gak ekin bagi ibu mentua minum Wildan Susu Kambing dia cakap tak ada bau hamis ,sangat sedap minum susu ni.. Tak puas minum susu ni.. Yang lagi satu bagus Wildan Susu Kambing ni  iaitu asma @ Lelah ibu mentua ada rasa kurang sikit daripada selalu..

Ok la itu saja review dari ekin berkenaan Wildan Susu Kambing ni so sesiapa yang ingin mencuba sample ni boleh terus ke Facebook Wildan Susu Kambing.. Entri lain nanti ekin akan tuliskan kebaikan Wildan Susu Kambing nanti....


Untuk Request Sample Susu Boleh Klik REQUEST SAMPLE FREE PM FB





You Might Also Like

20 ulasan

  1. Sedap susu wildan ni...
    Pernah try masa anak umor 2 thn dulu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sedap akak..tak hamis langsung... mok mentua ekin suka minum padahal dia xsuka susu kambing

      Delete
  3. Baguslah klu tak da bau hamis ;)

    ReplyDelete
  4. ni ke susu nya..asyik dgr iklan dlm radio IKIM tapi x pernah tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis JM ha ah dalam IKIM FM selalu iklan

      Delete
  5. Mcm mna nk request? Kena pm admin ke?

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017