Ayam Masak Merah Thai

June 29, 2016

Ayam Masak Merah Thai | Hai korang semua, agak terlewat cik ash nak share resepi ini... biasa la sepanjang bulan ramadan ada saja menu baru yang ekin cuba buat-buat ekin simpan dalam blog mana taw masa akan datang rujuk balik hihihihi...

ayam masak merah thai

Ayam masak merah thai seperti daging masak merah kita masak tu gak cuma ekin buat guna ayam percubaan membuat alhamdulilah menjadi sedap jugak di makan.. hahahahhaha.. 

Ingin tengok resepi nya boleh rujuk resepi Resepi Daging Masak Merah Thai ya... resepi yang sama saja hihihi.. 



Ok itu saja yang cik ash nak kongsi... ok bye...jumpa lagi dientri yang lain.


You Might Also Like

12 ulasan

  1. Okay ke masak untuk ayam kak ekin ? kalau daging tu memang sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap daging lagi.. hihihihi... ayam ok la nak ubah2 selera

      Delete
  2. Sedap nampaknya.. Lapar. Mujur lagi 2 jam nak berbuka puasa. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang jung menaip lapar gak hahahahha

      Delete
  3. Tetiba rasa lapar pulak pepagi buta ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi kak ekin ni masak ni dah lapar aduh lai

      Delete
  4. adoyaiii lagi berapa jam nak bukak posa ni.. adeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihihi sabar jer la yang mampu

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017