CPUV Nuffnang Jun On Going

June 23, 2016

CPUV Nuffnang Jun On Going  



Hai, korang semua... alhamdulilah rezeki dari nuffnang untuk bulan Jun ada On Going ... ekin dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk Disney Junior Your Imagination pada 10 Jun,  Dentsu-Honda City pada 13 jun, dan Pedigreen Dentastix pada 13 jun , Kleenex Vanilla 21 Jun dan Shell Helix 2016 23 Jun. 


Ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada Mr.Nuffnang  nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. kalau  korang nampak iklan tu bergayut-gayut korang tolong la klik terima kasih. 
 photo signature_4.gif

You Might Also Like

23 ulasan

  1. bestnya dapat cpuv :) sy tak pernah lagi huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. update blog hari2 insyaAllah dapat lepas selalu blogwalking, lepas selalu update lat nuffnang

      Delete
  2. Banyaknya ekin. Tahniah..😊😊

    ReplyDelete
  3. singgah sini isi tabung awak :D kalau sudi jemput la ke blog kite :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah dah singgah blog awak

      Delete
  4. Banyaknya iklan Kak Ekinnnn, tahniahhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak kak ekin himpung hahahahaha

      Delete
  5. tahniah.. berjalan ye nuffnang tu.. bagus2..

    Blogwalking sini, jom belajar tutorial ni

    Cara Untuk Rendahkan Bounce Rate Blog article...

    ReplyDelete
  6. tahniah ekin..k.el pun lama x check nuffnang BE ni

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017