Tebus Hadiah Daripada Whiskas Manja

June 23, 2016

 Tebus Hadiah Daripada Whiskas Manja 
         Hai korang semua, siapa kah sini pelihara kucing ,sangat minat dengan kucing macam ekin kita geng hihihihi.. korang nak taw tak whiskasmanja hadiah istimewa untuk peminat kucing ni.. jom kita tebus cenderamanja yang comel untuk kita sendiri hihihihi...
Cara untuk menebus Cenderamanja si comel a
nda mari tengok dekat bawah ekin akan terangkan  

Langkah 1 : Beli Produk Whiskas windows berjumlah RM50 ke atas dan tebus cenderamata dengan resit terkumpul. 

Langkah 2 : Ambil gambar resit-resit dan muat naik di laman whiskas

Langkah 3 : Isikan maklumat peribadi anda 

Langkah 4: Nyatakan amaun resit anda 

Langkah 5 : Pilih cenderamata anda 



cara menebus 

Contoh Isi maklumat 


Kalau korang tak taw macam ner tak tebus cenderamata ni korang boleh klik dekat   Hadiah Comel Yang Confirm Semua Penggemar Kucing Teringinkan Untuk Diri Sendiri ini kat sana ada cara menebus dah untuk menebus dengan lebih senang, Jom dapatkan sekarang sebelum 31 Julai 2016 !
 photo signature_4.gif

You Might Also Like

16 ulasan

  1. sygnya kucing yui xnk dh dgn whiskas..huuu..

    ReplyDelete
  2. mcm bestlahh..yaya ade kucenggggg

    ReplyDelete
  3. Nani takdek kucing lah pulak. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kesiannya tak pe tengok saja sape ada hadiah

      Delete
  4. Kucing ain tak makan whiskas dah pernah beli dia tolak. Nak nasik jugak degn ikan rebus lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh bagusnya kucing dia nasi n ikan rebus.. kucing kak ekin memilih nak makan makanan dia

      Delete
  5. Tak pernah bela kucing sebab anak-anak takut. Nampak kucing macam nampak harimau 😆😆

    ReplyDelete
  6. Tumpang tanya. saya kurang faham maksud kena beli Whiskas bernilai RM50 ke atas dan tebus tu. Maksudnya hanya boleh dapat tebus kalau resit saya bernilai RM50 ke atas je ke? Kalau saya beli RM50 satu resit, lepas tu lain kali saya beli RM10 ke RM20 ke tak dikira ke? Kena RM50 ke atas juga ke baru dikira? Sorry ye banyak tanya. Sebab saya ada beli banyak kali Whiskas ni tapi kebanyakannya tak sampai RM50. Huhu. Saya nak try tebus Whiskas Purr Pillow tu. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena beli whiskas rm50 keatas baru boleh tebus cenderahati ni... kumpul2 resit boleh tebus yang ekin baca syarat-syaratnya kat sana

      Delete
  7. wahhhh boleh lah sape2 ada cat kat rumah tebus free whiskas ni..mcm2 lah free gift skrg ni kan

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017