Purple Awesome April - Mei 2016

June 02, 2016

Purple Awesome April - Mei 2016



Hai korang semua.. alamak ekin terlampau sibuk sangat top comment bulan April hampir terlupa nak share... maafkan ekin semua.. terima kasih yang masih sudi singgah blog ekin yang tak seberapa ni.. maaf jugak diri lama tak menyinggah blog korang.. ekin ada urusan yang lebih harus diselesaikan buat sementara waktu.... kat bawah ni senarai top commet untuk bulan April dan Mei 2016... terima kasih kepada yang tersenarai di bawah ekin mereka yang tersenarai setiap bulan dalam blog ekin akan hadiahkan watermark untuk korang... so siapa yang nak watermark free kekalkan kedudukan korang hihihihi... 

Bulan April 

Bulan Mei 


You Might Also Like

17 ulasan

  1. Tahniah semua.. and terima kasih untuk watermark yang comel tu..

    ReplyDelete
  2. Ohh ! semoga dipermudahkan segalanya dan kembali aktif seperti sedia kala... ^_^

    ReplyDelete
  3. Rajin depa komen..Fida setakat baca ja..tak tau nak komen apa dah..hahaha

    ReplyDelete
  4. yeay nama Eyda ada dalam dua2 bulan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama kak eyda sentiasa ada hihihihi

      Delete
  5. terima kasih ekin..cantik watermark k.el nti k.el try letak lam entry pulak

    ReplyDelete
  6. Tahniah yg dapat watermark :)...

    Blogwalking Sini, Jemput Join Segmen Saya Ni :)

    Pencarian #9 Bloglist segmen....

    ReplyDelete
  7. salam kak ekin , maaf lamabat,
    Alhamdulillah ...
    ukhtinurliyanazulkfili@gmail.com
    terima aksih untk watermark :D

    ReplyDelete
  8. Eh.. eh.. Ada nama kita lah.. tq ekin..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017