Hadiah Daripada Kakak Pink

June 02, 2016

Hadiah Daripada Kakak Pink


Hai korang semua , cantik tak hadiah kat atas tu... ekin dapat hadiah daripada kakak pink kita tu... ala kalau tengok nama pun dah taw siapa yang bagi hadiah ni kat ekin hihihihi...hadiah ni daripada blogger SIS JM.. ekin terkejut sangat hadiah ni sampai kat rumah kemalrin dulu...rasa kunjungan ke blog sis JM dah berkurang sekarang ekin terlampau ada urusan penting sangat... 

Buat Sis JM  ekin ingin ucapkan terima kasih hadiah  Top Comment  Januari hingga April 2016 ini... yang paling suka tuppuware warna purple macam taw warna pebret ekin hihihi... semoga sis JM dimurahkan rezeki lebih lagi taw.. sayang sis JM hahahhahaha.. tapi lebih sayang abe la... 

So sesiapa yang ingin mendapatkan kisah travel di luar negara seperti Korea, China, Cambodia, Australia,Hong Kong, Indonesia, Japan, Singapore, Thailand ,Vietnam, dan negeri Malaysia. korang  boleh gak mendapatkan tip-tip perjalanan ke sana dengan cukup mudah sebab sis JM tulis sangat teliti... 

Ekin selalu sampai ditempat detinasi travel sis JM walaupun dengan Sticky Note merasa nama Blog Cik Ash di bawa melancong  ke negara orang hahahhaha.. tuannya sendiri lambat lagi nak sampai ke sana.. 
Jom usha hadiah versi dekat daripada sis JM  ini :-




Ekin nak buat soalan  "Berapa bilangan nama Sis JM dalam entri ni".. siapa jawab dengan cepat akan dapat watermark daripada ekin.. hihihihi... hanya 2 orang pemenang bertuah saja taw.. 

You Might Also Like

7 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017