Blog Ada Fungsi UNFOLLOW

July 22, 2016


Blog Ada Fungsi UNFOLLOW | Assalamualaikum.. hai korang semua apa khabar , sihat ke harap semuanya sihat la ya.. sekarang kesihatan ekin kurang baik sedang mengalami batuk selsema .. maaf kalau tak dapat nak blogwalking kat blog lagi.. 

Blog sekarang entri autopost yang ditaip sampai seminggu... eh hampir terlupa ekin nak share dengan korang pasal blog ni.. siapa yang perasaan blog sekarang  dah ada fungsi UNFOLLOW taw... nampak kat gambar atas tu... so mudah sangat orang sesiapa yang tak suka blog orang nak unfollow kan hihihihihi.. 
 photo signature_4.gif

You Might Also Like

9 ulasan

  1. Wah, baru tahu ni... heheheh :)

    ReplyDelete
  2. GEt Well Soon Kak Ekin..minum air masak banyak2 tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik mimie... terlebih minum air masak ni

      Delete
  3. Akak terkejut tengok butang unfollow tu mula2 :)
    Get well soon, Ekin

    ReplyDelete
  4. salam yana pun terkejut ! :) patut senang bebenor org nak un follow kita nak nak kita dah jarang update

    ReplyDelete
  5. Bagus lah ada button unfollow tu... Mana yg sombong sangat kita unfollow jek! Bior blog dia sendu... Keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangannnn unfollow NIA , SS ... Hihihi =)

      Delete
  6. Aah ada perasan jugak button tue =)

    ReplyDelete
  7. jgn risau..akak takkan unfollow cik ash..hihihi

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017