Drama Adapitasi Pergilah Air Mata

July 10, 2016

Drama Adapitasi Pergilah Air Mata

Drama Adapitasi Pergilah Air Mata | Assalamualaikum... Hai... ini ekin ada nak share drama yang akan diadapitasi mungkin agak lewat ekin share kut... rasa novel ni dah kecoh bulan 9 hari tu lagi... tak pe la janji ekin kongsi dengan korang tak taw lagi kan. 

Ok berbalik pada yang ekin nak kongsi ni drama yang ekin maksudkan ada Drama PERGILAH AIR MATA karya dari kak Hanni Ramsul.. Novel ni ekin pernah baca di web penulisan 2u memang novel  ni best sangat... tersentuh jiwa bila baca novel tu.... teringin sangat nak memiliki novel ni tapi tak berkesempatan... oppps sory terlebih pulak ekin ni bercerita.... hihihi... biasa la kalau dah ada idea nak tulis gini la..

Drama Adapitasi Pergilah Air Mata telah di tayangkan pada 10 Julai 2016 setiap Sabtu dan Ahad Jam 7.00 malam di TV1...

Barisan perlakon yang akan menjayakan drama ini adalah gandingan mantap Neldyia Senrose dan Kamal Adli, Amar Asyrat dan juga dibantu oleh pelakon-pelakon yang lain...







You Might Also Like

4 ulasan

  1. nelydia dgn amar ashraf digandingkan lagi sekali lerrr... mesti sweet kan,
    shad tag kak ekin, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/11/giveaway-rm100-untuk-seorang-pemenang.html

    ReplyDelete
  2. @sha dhira

    ha ah kan mesti meletup citer ini... ok2 tq tag...

    ReplyDelete
  3. Tak pernah baca atau tengok lagi. Nak carilah cerita ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin bc separuh jah novel ni masa tu kat on9 penulisan... huhuhu... best gak.novel ni

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017