Tahun Ini Beraya Di Kulim Kedah

July 11, 2016



 Tahun Ini Beraya Di Kulim Kedah | Assalamualaikum... hai korang semua, macam ner raya tahun ni mesti meriahkan... cik ash tahun ni beraya di kedah sebab nya malam raya suami cik ash kena keje tu tak dapat balik raya di Kelantan tahun ni.. kalau ikut sedih bila tak dapat raya di kampung huhuhuhu..... suasana raya di kedah macam biasa la tak ada pergi mana-mana rumah jiran pun.. cik ash dan suami pergi beraya rumah saudara mara suami cik ash jer.. bila petang sikit cik ash pergi beraya rumah mak saudara cik ash dekat sungai petani.

Tahun ni kami suami isteri masih raya berdua lagi...diharap raya akan datang semoga kami beraya bertiga,berempat dan lain-lain hahhahahaha berangan-angan lebih cik ash ini... cik ash happy raya tahun ini suami nak pakai jubah sedondon hihihihihi.. suami ekin bab baju susah sikit dia cakap pakai saja baju yang ada lagi pun dia cakap tak pakai dah lepas raya hihihihi... cik ash beli jubah dekat suami cari masa last puasa jumpa jugak warna seakan sama dengan baju cik ash hihihihi... 

 Menu Raya pertama cik ash buat nasi impit, kuah kacang , sambal ikan, dan satay cik ash cuba buat sendiri..hihihihi.. bakar guna pemanggang ajaib saja...lepas tu raya kedua cik ash goreng bihun saja ... raya ketiga cik ash buat nasi lemak kedah... tak ada gambar terlupa nak ambik gambar hihihihi.. 

Ok la itu saja cerita cik ash beraya dekat kulim kedah tahun ni.. jumpa lagi entri raya tahun depan.. hahahahha






You Might Also Like

18 ulasan

  1. Replies
    1. matching sangat hihihihi... suka2

      Delete
  2. cian dioo...tp xpoo..sesekali rayo tepat ore keaa...hihihi..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya Kak Ekin.. :D

    ReplyDelete
  4. Cik Mimie tak update lagi gambar raya..hehe..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Update cepat taw kak ekin tunggu

      Delete
  5. Selamat Hari raya Cik Ash..Wah sedondon gitu..InshaAllah tahun depan Cik Ash beraya bersama orang Baru..Aamiin!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya kak murni hihihihihi tu la sedondon sangat.. Tq kak.. Amin semoga dipermakburkan

      Delete
  6. omeinya pasangan ni..sedondon..tu warna pink ke peach!! i like heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pasangan yg comel Hahahahaha.. Warna pink belacan sis JM

      Delete
  7. Wah.. Bergaya sedondon.. kena dah dengan lagu #sepahtusinar nie..

    ReplyDelete
  8. hai ekin :)
    salam hari raya dari aida.
    aida ni spt biasa beraya di seremban dulu, then melaka.
    dekat-dekat ajer, ekin.
    dari umah mak ke umah mak mertua pun kurang 90 minit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai.. Selamat Hari Raya.. Wah dekat sangat la

      Delete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017