Tahun Ini Beraya Di Kulim Kedah

July 11, 2016



 Tahun Ini Beraya Di Kulim Kedah | Assalamualaikum... hai korang semua, macam ner raya tahun ni mesti meriahkan... ekin tahun ni beraya di kedah sebab nya malam raya suami ekin kena keje tu tak dapat balik raya di Kelantan tahun ni.. kalau ikut sedih bila tak dapat raya di kampung huhuhuhu..... suasana raya di kedah macam biasa la tak ada pergi mana-mana rumah jiran pun.. ekin dan suami pergi beraya rumah saudara mara suami ekin jah.. bila petang sikit ekin pergi beraya rumah mak saudara ekin kat sungai petani.


Tahun ni kami suami isteri masih raya berdua lagi...diharap raya akan datang semoga kami beraya bertiga,berempat dan lain-lain hahhahahaha berangan-angan lebih ekin ini...ekin happy raya tahun ini abang nak pakai jubah sedondon hihihihihi.. abang ekin bab baju susah sikit dia cakap pakai saja baju yang ada lagi pun dia cakap tak pakai dah lepas raya hihihihi... ekin beli jubah dekat abang cari masa last puasa jumpa jugak warna seakan sama dengan baju ekin hihihihi... ni la baju raya kami hihihihi... tahun ni baru tunjuk muka kat blog.... Menu Raya pertama ekin buat nasi impit, kuah kacang , sambal ikan, dan satay ekin cuba buat sendiri..hihihihi.. bakar guna pemanggang ajaib saja...lepas tu raya kedua ekin goreng bihun saja ... raya ketiga ekin buat nasi lemak kedah... tak ada gambar terlupa nak ambik gambar hihihihi.. 









 photo signature_4.gif

You Might Also Like

18 ulasan

  1. Replies
    1. matching sangat hihihihi... suka2

      Delete
  2. cian dioo...tp xpoo..sesekali rayo tepat ore keaa...hihihi..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya Kak Ekin.. :D

    ReplyDelete
  4. Cik Mimie tak update lagi gambar raya..hehe..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Update cepat taw kak ekin tunggu

      Delete
  5. Selamat Hari raya Cik Ash..Wah sedondon gitu..InshaAllah tahun depan Cik Ash beraya bersama orang Baru..Aamiin!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya kak murni hihihihihi tu la sedondon sangat.. Tq kak.. Amin semoga dipermakburkan

      Delete
  6. omeinya pasangan ni..sedondon..tu warna pink ke peach!! i like heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pasangan yg comel Hahahahaha.. Warna pink belacan sis JM

      Delete
  7. Wah.. Bergaya sedondon.. kena dah dengan lagu #sepahtusinar nie..

    ReplyDelete
  8. hai ekin :)
    salam hari raya dari aida.
    aida ni spt biasa beraya di seremban dulu, then melaka.
    dekat-dekat ajer, ekin.
    dari umah mak ke umah mak mertua pun kurang 90 minit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai.. Selamat Hari Raya.. Wah dekat sangat la

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017