Keywords Blog Cik Ash #20

July 15, 2016


Keywords Blog Cik Ash #20 | Assalamualaikum... Hai korang semua.. alamak terlupa pulak ekin nak share keyword yang selalu orang duk usha kat sepanjang bulan Jun 2016 aritu... raya punya pasal habisnya terlupa hahahahaha... dekat atas tu carian keyword yang popular blog ekin... kebanyakkan orang usha dari pasal Bank Kerapu , diikuti oleh drama Cik bunga dan Encik Sombong . tak lupa juga drama Imam Mudaku Romantik.. 

So yang mana terlepas nak baca entri yang  pemes di dalam carian keyowrd ni boleh usha entri dekat bawah ini 




Manakala di carian keyowrd nuffnang masih sama bank kerapu ni... entri pecah rekod bulan lepas entrti yang paling popular sekarang orang tengah baca hihihihi... entri paling  pemes sepanjang bulan 6 sebanyak 5k view nak tengok entri yang ekin tulis pasal ni boleh tengok dekat Catatan Popular Sepanjang Bulan Jun 2016

 photo signature_4.gif

You Might Also Like

17 ulasan

  1. akak tak pernah check keywords...heheh

    ReplyDelete
  2. masyuk Kak Ekin.. banyak keywords mengena ni =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog CT lagi banyak keywords gak tu

      Delete
  3. wow..akak dah baca dah pasal bank kerapu tu..negeri sendr pon tak tahu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la ekin akak... aboh sokmo duk oyat pasal bank kerapu ni...

      Delete
  4. en bunga & en sotong sudah mau tunang :)
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. Tak sabar nak tgk Amyra n Amar naik pelamin..suka2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi.... tu la harap dipermudahkan urusan mereka nanti...

      Delete
  6. Nanti nak terjah entry bank kerapu tu..heheh :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017