Purple Awesome Jun 2016

July 15, 2016

Purple Awesome Jun 2016


Hai korang semua.. alamak ekin terlupa nak update top comment bulan Jun 2016 raya punya pasal kan hihihihi....... maafkan ekin semua.. terima kasih yang masih sudi singgah blog ekin yang tak seberapa ni.. maaf jugak diri lama tak menyinggah blog korang.. maaf kalau ada blog yang ekin tak sempat simggah sepanjang puasa kita busy la sikit hihihihi...  terima kasih kepada yang tersenarai dalam Purple Awesome Jun 2016 di blog Cik Ash ini... kedudukan yang selalu berada di top commment blog masih orang yang sama.. 



 photo signature_4.gif

You Might Also Like

34 ulasan

  1. Replies
    1. Suka la tu no 2 kekal kedudukan taw

      Delete
  2. Pagi Kak Ekin.. wah, macam ada nama nama Cik Mimie terselit di ditu la.hehehe :) lama x jadi top comment kat blog orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Petang cik mimie nama awak dah ada dalam senarai hihihihihi

      Delete
  3. Tahniah kepada semua yang tersenarai :D

    ReplyDelete
  4. ada gak nama tok ruhil hahaha

    ReplyDelete
  5. hehehe..akak x tersenarai..almaklum sbuk buat biskut rayerrr..jgn marah naaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la sibuk buat kuih raya sampai lupa masuk list. Tak marah pun kak murni

      Delete
  6. Kak Ekin... nak emel Cik Mimie ye :) Nah tepek kat sini ye mimie_yumiko90@yahoo.com :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah hantar hadiah untuk cik Mimie

      Delete
  7. tahniah2.. lama dah nama CT terkeluar carta. nak kena kekalkan kedudukan ni..

    ReplyDelete
  8. adeh..last month mmg mood blog walking kurang..huhhu..x de masa

    ReplyDelete
  9. nama sis JM dah lama x masuk dlm list..hhuhu..sedih

    ReplyDelete
  10. so this month perlu lebih rajinkan diri..tak masuk top 1..masuk dalam list top 10 pun jadilah heee

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada mereka yg rajin..prestasi sis JM makin teruk this year huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin pun kurang blogwalking gak sekarang ni

      Delete
  12. Alhamdulillah.. tersenarai di Purple awesome.. tq ekin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sha masih sudi singgah blog ekin

      Delete
  13. aisehman :(
    aida tiada sudah... sob sob.

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017