LinkTutorial Buat Craf

July 26, 2016

felt bow
LinkTutorial Buat Craf | Assalamualaikum, Hai korang semua ekin ada nak share ni sesiapa  yang sangat minat dengan craf dari felt, crape paper ekin ada nak share link untuk tengok tutorial dekat bawah ini..

Link  ni dah lama ekin simpan sebelum kahwin dulu lagi hahahahaha,  sebab masa tu nak kahwin ekin rajin la intai-intai tutorial ni ada hasil  bunga dekat hantaran ekin  semua hasil dari tutorial di bawah ini la.. Ada gak brooch ekin buat dari tutorial ni..

Banyak lagi sebenar nya nanti ekin cari lagi ya..



Vintage Inspired Felt Bows

Vintage Inspired Felt Bows by I Heart Naptime

Cupcake purses

Mother's Day Easy Craft: DIY Crepe Paper Flower Bouquet

Make Flower From Crepe Paper


DIY: CREPE PAPER FLOWERS

Tutorial DIY kad kahwin sendiri





You Might Also Like

8 ulasan

  1. sesekali nak cuba buat juga...

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #24. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2016/07/senarai-url-blog-24.html

    pemenang akan diumumkan pada 1.35 petang 26 Julai 2016

    ReplyDelete
  2. banyaknya.. ni tangan berseni ni..

    ReplyDelete
  3. kalau dah minat kan...akak ni ikut musim..kekadang kalau rasa nak buat,bagai nak rak cari tutorial..hahaha

    ReplyDelete
  4. tgn k.el x berseni hehehe

    ReplyDelete
  5. tq ekin.
    aida nak terjah.
    aida ni bahan crafting berlambak.
    tertangguh!!!

    ReplyDelete
  6. Boleh geng dgn Kak Farrah.. hehehe :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017