Stokin Comel Untuk Wanita Dan Ibu Berpantang

July 12, 2016

Stokin Comel Untuk Muslimah 



Hai , ni ekin ada nak share korang semua berkenaan dengan benda wajib yang ekin tak kan lupa mesti beli  hihihihi iaitu stokin kaki ya.. suami ekin dia marah kalau ekin tak pakai stokin bila keluar rumah lepas tu adala ceramah dia bagi hihihihi.....stokin di atas tu ekin shopping dekat Facebook Stokin Comel taw.. ekin rasa sangat berkenan dengan stokin dia nampak tebal pada selalu yang ekin beli... harap kualiti kain dia ok pada yang ekin sekarang.. 

Kredit Gambar Fb Stokin Comel

Ekin kan jenis lasak juga la.. mesti stokin yang ekin tu terkoyak sana sani dah.. tu yang ekin ganti dengan yang baru tengok ada dekat facebook stokin comel teringin nak cuba merasai penggunaannya pakai stokin ni.. 


Suka sangat stokin keluaran syarikat ammarastore ni tebal, comel dan menarik sangat, lagi pulak tak mudah longgar , tak mudah koyak, panjang sampai separuh betis , free saiz, tak lupa sangat sesuai untuk ibu berpantang gak ni.. 

Bagi yang ingin mendapatkan koleksi Stokin Comel Ni boleh messege di facebook Stokin Comel untuk pertanyaan dan pembelian.. 

Jom usha contoh stokin yang terdapat di Stokin Comel ni berkenan tak tengok hihihihi.. ekin pertama kali tengok dah tersuka tanpa sengaja hahahahha... masa pilih tu pening nak jenis yang macam ner.. last-last fikir ambik jenis plain dulu..  








                                              gambar kredit stokin comel



HARGA:

DESIGN Plain: RM 7

DESIGN Corak: RM 10



POSTAGE :

(bergantung kepada kuantiti order)

minimum RM 7 (Semenanjung), RM 11 (SS).



Untuk order: PM kat sini >> Facebook Ammarhumairastore <<

Atau Whatsapp di +6018-760 4880
 photo signature_4.gif

You Might Also Like

16 ulasan

  1. Haha.. comel betul.. tapi semua ada design jari.. kurang minat design camtu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama dgn aida.
      suka kan yg stokin biasa ajer :)

      Delete
  2. comel.. tapi x suka design cengginie..

    ReplyDelete
  3. Memang comel stokin dia.. nanti nak try usha la :)

    ReplyDelete
  4. wah mcm2 colour n corak..tapi sis JM paka iyg plain warna hitam or coklat jek

    ReplyDelete
  5. en Abe 'ceramah' eh kalau Ekin x pakai? ahakss...dia syg isteri dia tu heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceramah bab aurat hihihihi... isteri nya sebelum ni main langgar bab berstokin kak..

      Delete
  6. comel design nyer, ekin.
    fancy.
    tak ler bosan kan ha ha :)

    ReplyDelete
  7. harga pun berpatutan yer.. bagus ni. nnti senang nk rujuk kalau diperlukan..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017