CPUV Nuffnang Ogos 2016 On Going

August 30, 2016



CPUV Nuffnang Ogos 2016 On Going   | Assalamualaikum, Hai korang semua... alhamdulilah rezeki dari nuffnang untuk bulan Ogos  ada lagi On Going ... ekin dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk ialah Scotts DHA Gummies PR Launch  pada 25 Aug 2016 dan Dyson Pure Cool Link pada 26 Aug juga.. 



Ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada Mr.Nuffnang  nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. 

 photo signature_4.gif

You Might Also Like

11 ulasan

  1. tahniah...banyak yang on going tu kan

    ReplyDelete
  2. hebatla orang yang main nuffnang ni. saya ni sampai skrang tak reti2 nak guna nuffnang ni. hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah, nuffnang dah lama merajuk dengan aku. :(

    ReplyDelete
  4. Congrats, Ekin. Moga terus murah rezeki :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ekin..
    semoga sentiasa dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017