Amez Care Tuala Wanita Bio Herba

August 29, 2016

Amez Care Tuala Wanita Bio Herba | Assalamualaikum, Hai korang ekin harap semuanya sihat walafiat la ya.  Pernah dengar Tuala Wanita Amez Care tak.. Kalau tak pernah ni ekin nak bagitaw.. Ia juga merupakan pertama kali ekin dengar jenama ni di pasaran.. Tuala wanita Amez ini adalah tuala wanita Bio Herba yang bagus untuk memberi rasa keselesaan kepada pemakai ketika datang haid. 


Amez Care Bio Herba Pad ini di datangkan 3 jenis pack iaitu 12 Keping Day, 10 keping Overnight dan 30 Keping Pantyliner. 
Pantyliner

Overnight 

Day 

Amez Care ini bio pad herba yang berfungsi sebagai ion negatif , berinfra red, Nano Silver dengan ekstrak herba bio daripada  Aloe Vera, Peppermint, Teh Plant, Chamomile dan Lavender. Amez care mempunyai potongan 3D yang ergonomik, lapisan yang lembut di bahagian atas, pengundaraan yang cukup dan tidak mudah bocor, Kertas gam melekat pada produk adalah sangat kuat, kalis air, dan direka untuk memastikan tahap tertinggi keselesaan.

Berminat ingin mencuba Amez Care ini korang boleh dapatkan di Aeon Wellness, Midvalley ataupun korang boleh juga ke online store mereka iaitu www.amezcare.com 





Boleh juga ke lawati ke senarai di bawah ini untuk keterangan lanjut tentang Amez Care ini :-


Website
Facebook
Instagram



You Might Also Like

20 ulasan

  1. penting kan ni. sbb dok tgok jugak ramai org teliti

    ReplyDelete
  2. bru tau psl produk ni kak sha.. ok la

    ReplyDelete
  3. dulu kalau tuala wanita herba2 ni famous, ramai yang jual, pastu diam, dah tak de dah orang jual, pastu skrang ade pulak. mcm chipsmore

    ReplyDelete
  4. Dulu2 pernah try pakai tapi bukan brand amez ni.
    Nnt lpas deliver boleh try la

    ReplyDelete
  5. Pad overnight tu panjangnya berapa cm, Ekin?

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017