Hello Ogos 2016

August 01, 2016

Hasil carian imej untuk hello ogos

Hello Ogos 2016 | Assalamualaikum...Selamat pagi semua... hari ini bermula bulan baru iaitu bulan Ogos 2016.. Sekejap sahaja dah masuk bulan ogos kan...umur dah semakin meningkat pulak terasa. 


Sepanjang Julai  aritu ekin kurang menulis di blog... keadaan kesihatan agak kurang baik biasa la raya kan makan-makan tak ingat... minum ais batu banyak sangat.. diserang batuk selsema la... nak update blog tak berapa jalan bila kesihatan tak ok.. idea nak masuk tak boleh hahahahahaha.. alhamdulilah bilangan pageview sentiasa ok walaupun tak banyak update... ada satu sekali ekin buka bulan sampai 21 orang duk baca blog ekin.. terkejut sangat ada gak orang tengok blog ekin ni... 

Ok ini la hasil ekin menulis entri di blog sepanjang bulan julai ni sebanyak 

You Might Also Like

14 ulasan

  1. thumbs up...nanti boleh naik lagi jumlah entry bulan ni

    ReplyDelete
  2. Semoga diberi kan kesihatan yg baik yer.. Waa bnyk juga tu ada 42 artikel... Hebat.

    ReplyDelete
  3. Banyak jugak tuuh 42 entry .. rasanya saya sikit jee entry utk bln julai. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Surirunah ada jer ceritanya tu yg banyak

      Delete
  4. wow banyaknya...akak ni nak dpt 10entry pon susah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak murni keje xpe xde entri banyak blog ramai org masuk hihihihi

      Delete
  5. moga ogos ni terus bersemangat ya cik Ekin.. :D

    ReplyDelete
  6. dah ogos kan cepatnyaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. Rasanya ada komen dalam post ni.....pe pun Terima kasih sudi baca komen saya...

    ReplyDelete
  8. Aida time ramadhan tu yg x byk entri.
    Puasa blogging jap :-)

    ReplyDelete
  9. Banyak juga entry ekin tu.. Tahniah..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017