Review Kathy's Homemade Soap

August 15, 2016

Review Kathy's Homemade Soap | Assalamualaikum... hai semua... punya lama entri review ni tersimpan dalam draf... maafkan ekin cik puan sabun yang bagi sabun untuk review ini... ekin bukan saja-saja nak lambatkan review.. ada sebab yang terpaksa dielakkan untuk share ..gambar sabun ekin snap aritu terdelete.. ni ambik semula tu dah tinggal separuh.. huhuhuhu...tengok la gambar sabun tak menarik langsungkan.. 


Yang ekin nak kongsi sabun di atas ni dia sabun Homemade Soap selamat untuk kulit kita yang sensitif... sabun yang ekin review ini keluaran daripada Khaty's Homemade Soap. Sabun yang ekin punya ini  untuk kulit ekin yang gatal kering adalah Oatmeal Honey bila guna dekat badan rasa kulit badan ekin tak kering macam selalu.. mungkin sebab campuran madu dan oat kan... sabun ni untuk yang ada gatal-gatal kulit yang kering boleh cuba..

Kat bawah ini contoh sabun yang dibuat oleh Khaty's Homemade Soap nampak cantik sangat kan.. packing pun lawa sangat.. pelbagai jenis sabun di buat kat Khaty's Homamade Soap ini. 

kredit Fb Kathy's Homemade Soap

So anda ingin taw pasal Khaty's Homemade Soap pertanyaan atau pembelian boleh terus menghubungi no di bawah atau ke IG dan FB dibawah ye.


No telefon : 013-3363775 (Alia)




Sabun ini pun boleh dibuat Door gift or hantaran ke... boleh saja anda hubungi owner Khaty's Homamade Soap yang ekin bagitaw dekat atas ya.. 


You Might Also Like

14 ulasan

  1. bagus nyer. aida da klik da kat fb dia, ekin.
    ada sorang member aida buat jugak produk sendiri tau.
    pernah cuba just susah nak beli, sebab dia kat kl :(
    dia x galakkan produk dia by postage. sgt ekslusif.
    memang best. sebab takde kimia ke hape ke kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli dengan alia tu dia pun blogger gak

      Delete
  2. sabun homemade..baru tau ni..nanti nak usha fb dia la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik mimie blogger gak jual sabun tu nanti singgah la

      Delete
  3. Replies
    1. Nak tanya harga sila ke fb dia hihihihi

      Delete
  4. Sha pun ada beli sabun alia nie.. Best.. Wangi..

    ReplyDelete
  5. cantiknyaaa packaging dia .. ok tak sabun niih ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok saya guna kulit tak gatal macam selalu

      Delete
  6. sabun alia ni mmg best...kami dh guna 2 buku lemongrass pnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak zai memang best sangat.. ekin guna yang dia bagi aritu tak habis lagi... hihihihihi

      Delete
  7. Wah oat meal jadi sabun... Natural sungguh... X hairan lah sedap diguna dan kesan bagus kan

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017