Tonton Online Game Show Sape Terer

August 14, 2016

Sape Terer merupakan 'game show' terbaharu yang mempertemukan artis otai dan artis baharu bersaing merebut gelaran juara setiap episod. Dihoskan oleh Syuk SYJ.
















You Might Also Like

12 ulasan

  1. rancangan gapooo ni.. maklumla xdok tv tapi ni boleh tengok online kan.. tenet sempot..

    ReplyDelete
  2. interesting ni.
    aida lom pernah tgk tapi ada tgk iklan nyer.
    syuk is fun!!!
    baru tgk citer zack kapcai kat first. syuk is fun :)

    ReplyDelete
  3. belum sempat tgk lagi program ni..haritu bukak dah abis dah.. sabar je la..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ekin tak tengok hahahahaha tak ingat sokmo

      Delete
  4. best ke ? saya game show malaysia tak minat sangat .. heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tapi xleh lawan yg korea or mat salleh la

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017