Throwback Menang Pertandingan Mewarna

August 24, 2016

Throwback Menang Pertandingan Mewarna | Assalamualaikum... hai korang semua, sebelum ni ekin ada share entri Wordless Wenesday #67 |Throwback Menang Pertandingan Mewarna . bila duk belek-belek gambar dalam simpanan ekin tercuba gambar di atas tu... 

Gambar di atas merupakan memori terindah buat ekin di mana ekin masuk pertandingan mewarna yang di anjurkan oleh TV Al-hiljrah yang baru nak masuk siaran di kelantan ketika tu... masa tu ekin berumur 27 tahun masuk pertandingan ini taw.. kalau tak silap ekin program yang di adakan masa tu dekat Istana Air mata di kelantan.. Istana tu memang lama tak dibuka untuk bagi rakyat masuk... 


Ekin dapat taw nenek ekin dia bagitaw selama dia hidup di kelantan ni pertama kali dia dapat jejak istana ni.. tengok lama tu...nenek ekin masa tu umur 70an lagi belum sakit lagi... Istana tu di buka dan ada program bersempena tarikh lahir sultan kelantan ketika itu... 

Suka sangat dapat masuk istana kelantan bersama dengan ma,adik ekin, pak saudara, mak saudara, sepupu2 kunjungan pertama ekin... kunjungan ke istana kali kedua bersama dengan abang ekin yang sulung dan family dia, ma,nenek , kunjungan kali kedua ekin tak ada bergambar pun hahahahaha segan nak bergambar la.. 


You Might Also Like

14 ulasan

  1. Hehheee...pertandingan mewarna kategori dewasa ke?
    Sebab Mrs. A biasa hantar anak je ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah kategori orang dewasa... hihihihi

      Delete
  2. 27 thn masuk pertandingan mewarna.. eh! ada ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahaha lama dah masa tu tahun berapa tak ingat kebetulan nak memeriahkan program kan.. Kanak2 mewarna lepas tu dewasa la pulak

      Delete
  3. wahhhh pttlah tangan ekin berseni
    tgk watermark pun dah tau hehe

    ReplyDelete
  4. Wah...kelas ekin...
    Kalau ekin suka mewarna boleh beli buku coloring for adults tu...
    Best..boleh release stress

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alia ekin duk follow games dalam hp ni dulu hihihi

      Delete
  5. Tahniahlah ye Ekin...
    Betul tu peluang yg ada kena grab. Bukan senang nak masuk istanakan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. hahahahaha lama dah benda ni

      Delete
  6. tahniah...x sangka ada pertandingan mewarna dewasa

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017