Keserasian printer toner dan ink.

September 21, 2016

Keserasian printer toner dan ink | Assalamualaikum, ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat dan ceria selalu.

Seperti yang kita tahu printer toner dan ink perlu ada keserasian dan baru-baru ini ekin ada tengok pasal benda ni di satu laman sesawang,laman sesawang yang ekin maksudkan ialah Appletoner.com. laman sesawang ini ada menjual printer toner dan ink secara online.Pertama kali ekin masuk ke laman sesawang ini,ekin sangat  teruja sebab banyak pilihan yang dapat kita pilih mengikut kesesuaian dan bajet kita dan sangat sesuai bagi kawan-kawan ekin , pada yang suka membeli belah secara online ,hanya tunggu barang sampai je,bukan apa kita ni kadang-kadang malas nak keluar pergi kedai semata-mata nak beli ink atau catridges kan dan laman sesawang ni dah boleh jadi macam kedai online untuk kita membeli belah dengan mudah.




Seperti yang kawan ekin semua tahu compatible ink atau dakwat yang serasi dihasilkan oleh pengeluar (syarikat) pihak ketiga dan direka untuk kerja-kerja dalam pencetak(printer) ditetapkan tanpa melanggar corak pencetak yang di keluarkan. dakwat serasi dan toner boleh datang dalam pelbagai bentuk dan cara pembungkusanya dan mengikut kesesuaian dan kehendak pelanggan.


Dah alang-alang buka laman sesawang pasal printer dan ink ekin pun tengok la pada bahagian ink dan catridges macam-macam jenama termasuklah canon,Oki,Dell,HP,Xerox,Samsung,brother.dan buat rakan yang ingin tahu lebih lanjut dan ingin tahu lebih banyak lagi pasal keserasian ink dengan printer bolehlah terus ke laman sesawang appletoner kerana disana pihak appletoner ada menyalurkan team support dan team tersebut bersedia untuk menolong dan membantu rakan-rakan serta menjawab soalan-soalan yang bermain di fikiran rakankan.


Mungkin ada rakan2 ekin yang lebih gemar bercakap dan mendengar dengan lebih jelas boleh lah call atau yang ingin berpergi ke pejabat appletoner ni sendiri dan ini adalah alamatnya
Website: https://www.appletoner.com.my
Address: No.B-2-10, Block B, BBT One, Lebuh Batu Nilam 2, Bandar Bukit Tinggi, 41200 Klang. Selangor.
Call   : 03-3325 1360
Hotline : 1300 88 3330
Phone : 012-362 1360 / 012-361 8182
Email : sales@appletoner.com.my
Fax: 03-3325 1579

Working Days/Hours:
Mon - Fri / 8:30AM - 6:00PM

You Might Also Like

12 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017