Menang GA Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua!

September 05, 2016



Hai semua, Alhamdulilah rezeki bulan ogos aritu   blog cik ash rezeki  Menang GA Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua! bermula pada 20/07/2016 sehingga 20/08/2016.  ... terima kasih Tuan punya blog di  atas giveway  yang dianjurkan. lepas ni ada masa terluang ekin pergi blogwalking hihihi... tu pun join di saat akhir hihihihi... kalau nak taw tips untuk menang Giveaway gak kalau join diakhir -akhir la.. tapi itu atas rezeki korang kalau bertuah... :)

Ok itu saja yang ekin nak bagitaw ekin menang... ekin dapat tempat ketiga di atas tu tulis 1 tabung ekin tak taw lagi macam ner rupa tabung tu sebab belum sampai di tangan bila dah dapat nanti ekin kongsi dengan korang ea.. 

You Might Also Like

11 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017