3D GOLD STEMCELL SERUM DARI MY BEAUTY HERBS

October 28, 2016

3D Gold Stemcell Serum My Beauty Herbs | Assalamualaikum,  Hai korang semua apa khabar,  ekin harap semuanya berada dalam keadaan  sihat  walafiat.

Setelah lebih 3 minggu ekin menggunakan produk 3D Gold Stemcell  Serum My Beauty  Herbs ini,  kini tibalah masa untuk ekin review. Alhamdulillah, kerana ekin diberi peluang dan kesempatan untuk menggunakan 3D Gold Stemcell  Serum  ini. Terima kasih kepada  Blogger Mia Liana dan My Ber Herbs kerana memberi ekin peluang untuk mencuba serum ini.
         

            Gambar sebelum menggunakan dan selepas menggunakan 3D Serum
    
Selama 3 minggu ekin mengunakan permakaian  3D  Gold Stemcell Serum dari My Beauty Herbs ni ekin, pertama kali memcuba Serum ini di muka ada rasa kelainan sikit muka rasa tengang semacam hahahhaha..masa pakai ni muka banyak naik jerawat sebab hormon tengah kawan baik datang kan.. huhuhuhu..dapat rasa ada kelainan dekat   muka  ekin ni ada  nampak kawasan jerawat di bahagian muka jerawat nampak sudah kecut,kawasan dekat muka pulak yang  liang pori terbuka di kawasan  pipi ekin nampak dah berkurang sikit-sikit,
                                     
                         
Pipi Muka Sebelah Kanan 

Pipi muka Sebelah Kiri 

Manakala di  bahagian bawah mata pulak ekin tengok dah kurang sikit gelap bawah mata tu...yang paling ekin  suka encik suami ekin puji muka nampak dah berkurang sikit.. hihihihi.. suka sangat bila orang tersayang puji ni..

                         
Bawah Mata Gelap

Kini ekin tak payah risau dengan muka ekin sebab suka sangat dengan 3D Gold Stemcell Serum My Beuaty Herbs ni sebab sangat memberikan kesan yang sangat cepat kepada  kulit muka yang flawess , kecutkan jerawat, selain itu ia juga bagus untuk kecilkan liang pori, kalau yang jenis kulit tak sekata dia bagi sekata, Anjalkan kulit muka anda, melembapkan kulit muka, melindungi muka dari sinaran UV , garis-garis halus di muka dan kedutan semakin berkurang. 

SERUM 3D GOLD STEMCELL INI DIPERCAYAI MAMPU :

  1. Cara hilangkan parut hitam
  2. Cara nak hilangkan jeragat
  3. Kecutkan jerawat
  4. Nak kulit flawless
  5. Dapatkan kulit tona sekata
  6. Kecilkan liang pori
  7. Petua kulit flawless
  8. Cara melembapkan kulit muka
  9. Anjalkan kulit muka
  10. Kawal minyak muka
  11. Cerahkan kulit wajah
  12. Tegangkan kulit muka yang menggeleber
  13. Hilangkan gelap bawah mata
  14. Melindungi kulit dari sinaran UV
  15. Cara hilangkan garis halus dan kedutan muka





FUNGSI :
Serum yang tinggi konsentrasinya ini boleh memberikan kesan serta-merta, ketara,kesan keanjalan yang tahan lama,mengetatkan dan mengangkat kulit yang jatuh.



CARA PENGGUNAAN:
Sila tekan 2 kali dan ratakan serum ke wajah,bawah mata,leher dan mata sebelum tidur selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang. Kesan akan dapat dirasai selepas memakai buat kali pertama. Anda akan rasa kulit menegang secara lembut kerana ia mempunyai kesan "INSTANT LIFTING" iaitu serta merta.



KENAPA ANDA PERLU JADIKAN 3D STEMCELL SERUM PILIHAN UTAMA ANDA UNTUK MERAWAT MASALAH KULIT WAJAH ?

1. Berkesan
2. Tahan Lebih sebulan
3. Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan melindungi kulit dari ancaman benda asing hanya dalam 1 minggu
4. Merangsang pembaharuan kulit dan penjanaan kulit serta pemburu radikal bebas.

5. Memberikan kesan anti penuaan yang optimum dan menakjubkan!
6.Tiada PENGELUPASAN, MERKURI, HYDROQUINONE, PARABEN dan PELUNTUR.


BERMINAT NAK CUBA ??

HUBUNGI 

Hotline HQ : +6011 28090446 / +012 2239447
Website : www.mybeautyherbs.com.my
Instagram : @mybeautyherbs



Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.




You Might Also Like

16 ulasan

  1. kecut semua jerawat.. parut pun makin nipis

    ReplyDelete
  2. Moga berjaya. Banyak perubahannya!

    ReplyDelete
  3. Haa, part bawah mata tuu, win eh..goodluck tau !

    ReplyDelete
  4. Gd luck yer..singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  5. terbaik testimoni..mmg nmpk perubahannya..

    ReplyDelete
  6. Makin cantik dan berserilah ekin lepas nie..

    ReplyDelete
  7. all the best..dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  8. Salam..Singgah dari Giveaway Review yang sama http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html

    semoga berjaya..

    ReplyDelete
  9. Wah teebaiklah. Model tu muka cam Ekin lah ke sis JM salah orang

    ReplyDelete
  10. Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html
    Done follow sini. Jemput ke blog saya juga.

    ReplyDelete
  11. Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017