Keywords Blog Cik Ash #23

October 09, 2016


Keywords Blog Cik Ash #23  Assalamualaikum... Hai korang semua.. ni ekin nak share keyowords untuk bulan September aritu tengok gambar dekat atas tu... Ada yang cari Drama Abang Bomba I Love You, Gambar budak Ibrahim Khali, rancangan tv show sape terer , anak yana samsudin, drama Cik Bunga dan Encik Sombong , Cik Planner  , jeruk jambu air dan keluaran syampu hijabista halal. 


Manakala keyword di atas tu keyword dari  nuffnang sepeti gambar di atas . 

 photo signature_4.gif

You Might Also Like

3 ulasan

  1. wah ! drama menjadi topik hangit kat sini

    ReplyDelete
  2. akak tak pernah tgk citer abg bomba tu..tapi sokmo duk perli adik sbb BF dia abg bomba..dia pulak misi..duk kata kat dia kawen nanti pakai la unipom..save

    ReplyDelete
  3. wahhh tinggi tu.. kipidap akak.. tq boom blog nina 😘

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017