Hello November 2016

November 01, 2016

Hello November 2016 | Assalamualaikum...Selamat pagi semua... hari ini bermula bulan baru iaitu bulan November 2016.. Sekejap sahaja dah masuk bulan November kan...dah tak lama nak berakhir bulan 2016...

 Sepanjang bulan  Oktober aritu aktiviti menulis berjalan seperti biasa ada gak kemalasan pada disaat akhir nak bulan masuk bulan november gitu mood malas menulis blog dah tak ada hihihihi...rasa traffic bulan ni kurang menyerlah sikit sebab ekin pun jarang share blog hihihihi...siap tutup blog sementara aritu..

Ok la dekat bawah ini adalah hasil penulisan ekin dekat blog sepanjang Oktober 2016 banyak gak tu entri giveaway, review dan drama banyak hahahahaha...biasa la ekin ratu giveaway dan drama hahahahaha




You Might Also Like

20 ulasan

  1. salam november..haii x lama dah nak 2017 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah kan sekejap jah rasa umur nak meningkat

      Delete
  2. singgah pg cni..
    hai ekin..keep on blogging ok..sy ni aritu xaktif kejap..mmg payah nk carik reader blk..sadisss

    ReplyDelete
  3. Sepanjang oktober ke november 😜

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Samalah! Kesibukan melanda durian belanda... he he he

      Delete
  5. SS x mampu banyak entri... huh! Lap peluh tengok enri ekin!

    ReplyDelete
  6. Banyaknyer entry cik ash setiap bulan

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017