Lazada Of Box Of Joy Sempena Online Revolution 2016

November 24, 2016

'Lazada Of Box Of Joy Sempena Online Revolution 2016 | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar,ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..

Musim shopping SALE datang lagi so kepada sesiapa yang minat shopping pasti teruja nak shopping barang kan.. di sini ekin nak bagitaw dengan korang yang suka sangat shopping tu ada berita baik buat korang... lazada sekarang tengah buat sale besar-besaran taw...

"Online Revolution Lazada" ini telah bermula pada 11.11.16 hingga 12.12.16 merupakan jualan tahunan lazada malaysia untuk kali kelima dengan tema Brands For All.





Lagi pulak baru-baru ni ekin merupakan salah seorang dari blogger yang di pilih oleh lazada malaysia mendapat hadiah iaitu Box Of Joy merupakan barang-barang untuk Jualan "Online Revolution Lazada" ini. Mesti orang nak tau apa barang-barang yang ekin dapat... Jom usha gambar-gambar dekat bawah ni ok....

Ini di antara barang-barang yang ekin dapat.. banyak kan hihihihi.. syok dapat barang banyak gini.. 


Barangan Loreal pulak ni Mythic Oil, Nutrifier Glycerol+Coco Oil, dan Dual Stylers ingin dapatkan produk dari loreal ini boleh beli di lazada.com.


Kalau korang yang ada anak kalau yang ingin dapatkan Pampers dari MamyPoko di lazada akan dapat percuma Mamypoko Gentle Baby Wipes ni so kepada yang ingin mendapatkannya boleh shopping di lazada.com

Ni pulak Nescafe White Coffee Perisa Pandan mesti keluaran yang baru punya ini... sebenarnya ekin tak suka pun minum nescafe ni.. ekin dah cuba try nescafe pandan ni rasa dia best sangat kaw kaw sangat, bau pandan tu ada masa kita kacau air panas-panas , so kepada sesiapa yang ingin mendapatkan Nescafe White Coffer Pandan boleh dapat di lazada.com

SanDisk Ultra Dual Drive untuk backup segala data dalam gadget Android telefon pintar dan tablet. ScanDisk ini ada 2 cara untuk guna - satu dengan micro USB untuk cucuk ke gadget Android telefon pintar ,tablet dan satu lagi untuk cucuk ke komputer.  so kepada sesiapa yang ingin mendapat SanDisk Ultra Dual Drive ni boleh dapatkan di lazada.com

Barang ini yang ekin nak nak sangat... alhamdulilah bila dapat Tefal Manual Chopper ni  so mudah la ekin nak tumbuk bawang dan cili  nanti.. mudah sangat tak payah guna elektrik hanya tarik-tarik dalam 5 sec siap bahan-bahan kita nak guna.. ikut la nak buat nasi goreng,tumbuk bawang ke... so kepada sesiapa yang ingin mendapat Manual Chopper ni boleh dapatkan di lazada.com


Beg Ola Bola ni korang akan dapat  percuma setiap pembelian produk MILO, ingin mendapat beg Ola Bola ini secara percuma boleh shopping di lazada.com

Bagi yang suka makan maggi pulak maggi ada mengeluarkan produk baru iaitu Maggi Royale Thai White Seafood Tom Yam boleh dapatkan di lazada.com.

Kotak yang pink tu pulak Full Cream Milk susu yang diimport dari New Zealand dan Australia,susu ini mempunyai kalsium asli dan protein yang mudah diserap untuk kesihatan tulang,gigi yang kuat dan pertumbuhan otot nak rasai Full Cream Milk ini boleh dapatkan di lazada.com

Cerelac Nutripuffs Pisang & Strawberi ini boleh juga didapatkan di lazada.com  ada promosi jualan. 

Eh hampir ekin terlupa kepada pelanggan baru  yang pertama kali shopping di lazada boleh code voucher di bawah ni dan check out. 






You Might Also Like

5 ulasan

  1. bestnya dapat bnyk tu. hehe. busyra punya belum smpai lg. huhu

    ReplyDelete
  2. "bloger yang di pilih oleh lazada malaysia"..macam mana boleh terpilih ni? ada gak tengok kat blog Mummy..byk juga dia dapat..bestnya!!!

    ReplyDelete
  3. Ohsem bila barang-barang nie sampai.. rasa cam nak lompat bintang.. hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017