Pencetus Ummah 2016

November 10, 2016

biodata peserta Pencetus Ummah 2016 astro, profile peserta Pencetus Ummah 2016 musim 4, biografi, profil dan latar belakang peserta Pencetus Ummah PU2016 musim keempat, gambar peserta Pencetus Ummah 2016
Tonton Pencetus Ummah 2016 | Assalamualaikum... Siapa tengok pencetus ummah 2016 sedang berlangsung di astro oasis.. ekin hampir terlupa rancangan ni sedang ke udara di tv.. biasa ruang nak tengok tv kurang sikit sebab selalunya malam khamis  anak-anak saudara suami mai rumah tido sini nak tengok cerita kat Hypptv tu hihihihihi... mujur ada website yang upload untuk tengok online boleh ekin layan dekat laptop hihihihihi...

Tahun ni nampak pencetus ummmah 2016 ni bagus-bagus saja tapi ekin tak nampak lagi siapa yang bakal jadi juara tahun ni..Jom kita tengok Pencetus Ummah 2016 dekat. bawah ni..

You Might Also Like

4 ulasan

  1. saya dah baca Ziarah lah blog saya pulak:

    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017