10 Favourite Products You Should Buy From ezbuy!

December 28, 2016

10 Favourite Products You Should Buy From ezbuy! Assalamualaikum … Hai korang semua apa khabar saya harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..
Siapa kat sini suka Shopping online suka beli barang melalui online, sila angkat tangan! Hahahahaha… Kepada anda yang sangat suka membeli belah secara online, sekarang mudah dan senang nak ‘shopping’ online ini dengan ada ezbuy. Sekarang semuanya dihunjung jari taw, tak perlu dah nak travel keluar negara berjam-jam naik flight semata-mata nak bershopping barang dari China di Malaysia. Harga di ezbuy jauh lebih murah walaupun barang tersebut dibeli dengan kuantiti sedikit.



Hari ini saya nak sharekan dengan korang  ini antara barang-barang saya suka nak shopping kat ezbuy ,saya pilih 10 Favourite Products You Should Buy From ezbuy! saya sangat suka  pertama kali masuk ke website ezbuy ini adalah seperti di bawah ini :-


C:\Users\ASUS\Downloads\bag mini.png
 Bag poket pelbagai fungsi dan ia dikhususkan untuk meletakkan barang-barang peribadi dan saiz rekaannya juga dikhususkan untuk meletakan telefon bimbit di samping handfon kita  wallet dan kunci  juga boleh di sertakan sekali.ia sesuai untuk golongan wanita mahupun lelaki tidak kira jantina. Jadi ekin boleh guna suami pun boleh guna Pocket Mini Bag

C:\Users\ASUS\Downloads\basikal elektrik.png
Basikal elektrik  ni saya teringin nak dapatkan gak sebab boleh guna untuk pergi beli barang dapur dekat kedai yang berhampiran dengan rumah hihihihihi…

C:\Users\ASUS\Downloads\beg troli.png
Beg Troli ini nampak macam menarik  mudah la saya nak guna bila balik kampung hihihihi… mempunyai troli mudah untuk ditarik , lagi pulak mudah simpan lipat beg… jimat ruang sangat..

C:\Users\ASUS\Downloads\pan non stick.png
Menarik rasa terpikat tengok  barang saya nak gak dapat nak gantikan dengan pan non stick yang dah lama suruh gantikan yang baru mudah la lepas nak masak siap ada penutup ni
 C:\Users\ASUS\Downloads\tikar urut kaki.png
Massage Foot ni bagus juga harus beli ni sebab untuk kesihatan kaki dan kesihatan dalaman boleh guna dan berjalan atas tikar ni macam buat urutan reflexology gitu-gitu.

C:\Users\ASUS\Downloads\airbag body.png
Yang ini pulak saya tengok macam tilam kusyen untuk megurangkan kesakitan di bahagian leher, bahu,pinggang dan penjagaan badan mempunyai peralatan yang ada getaran. saya ingin gak dapat tilam ni boleh hilang kesakitan bahagian-bahagian yang sakit. Lagi bagus untuk kegunaan ibu mentua dan suami nanti..


C:\Users\ASUS\Downloads\pemotong buah.png
Alat Pemotong Buah ini nampak ringkas tetapi amat creative serta dapat menjimatkan masa di samping rekaan yang cantik sesuai untuk suri rumah yang mahukan alat yang cepat dan ringkas. Lepas ni mudah la nak potong buah tak payah dah potong guna pisau hihihihihi.

 C:\Users\ASUS\Downloads\apron.png
Comel tengok apron ni berkenan la pulak nak beli hihihihi… ada Apron nanti nak memasak  jadi semangat hihihihihi…

C:\Users\ASUS\Downloads\rak letak barang.png
Home Stroge ini  boleh saya beli gak sebab lepas ni sangat memudahkan kerja saya letak tudung periuk dan senduk semasa memasak dengan mudah tak yah guna mangkuk untuk letak… hihihihihi…

C:\Users\ASUS\Downloads\sweater.png
Cardigan Plus Size ini  saya teringin sebab dia labuh sesuai la pakai masa sejuk dan panas.. diperbuat daripada bulu yang kasar Cardingan ini daripada korea..

Eh hamper terlupa saya  korang jugak boleh dapatkan pelbagai lagi pakaian dress yang cantik-cantik di Koleksi Pakaian Dress. Tak lupa juga kepada korang teringin nak cari barang kelengkapan rumah dan taman  ataupun rasa-rasa nak ubahsuai hiasan dalaman rumah boleh  usha  di bahagian Rumah dan Taman Furniture  saya tengok pelbagai barang yang menarik disana.. Ini lagi satu produk yang saya suka di ezbuy iaitu Koleksi Baju Mengandung yang lawa-lawa terasa ingin nak dapatkan satu..tapi buat masa sekarang saya tak memerlukannya lagi insyaAllah di masa akan datang ada rezeki boleh dapatkannya.

C:\Users\ASUS\Downloads\PRIME.png
    Ok la itu saja antara pilihan barang yang saya berkenan sangat dekat ezbuy ni.. Kalau ikutkan banyak lagi barang saya nak tapi hanya 10 saja la dulu saya kongsikan dengan korang deh. Lagi yang menarik dekat ezbuy ini bila kita shopping dekat ezbuy ni dengan kos penghantaran yang menjimatkan iaitu Prime Service. Nak tahu apa itu Prime Service? Sebelum itu korang perlu daftar ezbuy Prime Service dulu kat Prime Service. Dekat bahagian Prime terdapat banyak barang-barang yang terpilih dengan kos penghantaran hanya RM8.80 saja. Prime jugak tidak mengira saiz bungkusan,berat dan kuantiti semasa proses penghantaran harga tetap RM8.80. Nak lebih jimat kalau yang suka shopping baik berdaftar prime service ini di beri dua pilihan jangka masa pertama untuk percubaan sebulan dengan harga RM18.80sen dan yang kedua untuk setahun pula di kena yuran sebanyak RM188. Apa tunggu Jom shopping dengan ezbuy sementara stock barang yang masih ada ni.. Sekarang banyak promosi-promosi dan diskaun-diskaun sedang ditawarkan dengan jualan akhir tahun ini.. Cepat-cepat pergi usha ya.
D:\beza shipping 1.png
D:\beza shipping 2.png
 D:\beza shipping 3.png


Jom Cepat Daftar untuk Dapatkan RM15 Baucar PERCUMA 
untuk Membeli-belah:  http://bit.ly/cikash


Tak lupa jugak ada Jualan Super Value dimana semua barang-barang 
yang ada dalam ini Bawah RM19.90 : http://bit.ly/allrm19


Ada lagi Jom  menikmati produk-produk ini pada 50% off! :



You Might Also Like

5 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017