Dapat Sample Free Liplce Sheer Color Range

January 10, 2017

Dapat Sample Free Liplce Sheer Color Range 

Assalamualaikum..  Hai korang semua, apa khabar untuk hari ini... Sihat ke.. So hari ini ekin nak share dengan korang ekin ada dapat sample free iaitu sample Liplce ni... 

Dah lama ekin request sample lupa bila request terkejut tengok sampai sample.. dah cuba pakai liplce best gak bibir tak kering sangat pakai dia..duk rumah ekin pakai hihihihi... tak ada duk kering bibir kan.. 

Ekin ada cuba pakaikan dekat anak saudara dia cakap bestnya pakai una pun suka  pakai benda ni.. hahahahaha.. 

Jimat duit nak beli nanti.. yang best lagi ekin dapat voucer untuk liplce dengan harga yang tertera dekat gambar atas tu... rezeki dapat sample free alhamdulilah.. 

You Might Also Like

10 ulasan

  1. alhamdulillah bila ada sample senang nak pilih mna ssuai dgn bibir kita kan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah betul senang tu try sample bila sesuai boleh beli... hihihihi

      Delete
  2. wah..syoknya....kita pun nak sample jugak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada sample free apa2 ekin share ya.. :)

      Delete
  3. Replies
    1. kak ekin baru nak cuba pakai hihihihi

      Delete
  4. mcm mana blh dpt sample free ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu search simple free.. selalu ada jer iklan ke..

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017