Drama The Promise (Pangako Sayo)

January 05, 2017

Drama The Promise (Pangako Sayo)  


Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat ya..

Hari ini ekin ada nak share dengan korang semua drama Filipina yang terbaru sedang main di astro MAYA HD iaitu The Promise (Pangako Sayo) . Drama ini macam drama pangako sayo yang lama tu lebih jalan ceritanya.. cuma pelakon jer yang berbeza... Antara barisan pelakon dalam drama ini ialah

Ekin baru terlayan drama ini episode 2.. nampak macam best gak.. sudah terlayan drama filipina pulak.. drama the promise ini main pada setiap pukul 7.00 malam di astro MAYA HD selepas drama Lara Aishah tu..dan ulangan sebelah pagi jam 10 pagi..

Kalau ikut drama Pangako Sayo lama tu memang best sangat loni masih ada ulangan dekat astro BELLA loni.. episode 99 kalau tak silap ekin la.. lama dah tak tengok drama filipina ni last layan drama filipina cerita becareful in my heart kat tv3 aritu.. hihihihi...



You Might Also Like

7 ulasan

  1. Drama klasik filipina ni 😃 dulu teringat selalu juga terpampar kat kaca tv

    ReplyDelete
  2. salam hi. nk ajak awk join GA sy.. jom :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html

    ReplyDelete
  3. salam sis..mana nk tonton drama the promise secara online?

    ReplyDelete
  4. salam sis..mana nk tonton drama the promise secara online?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..ade dpt x blogger yg wat online citer ni?

      Delete
  5. best drama ni..saya suka angelo..comel dia kan

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017