Lirik Lagu OST Razia Sultan - Mere Maula Mere Maula

February 03, 2017

Lirik Lagu OST Razia Sultan - Mere Maula Mere Maula | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat ya.. 

Alhamdulilah dah masuk bulan kedua di tahun 2017 sekejap masa berlalu kan.. loni ekin tak sempat nak update blog macam selalu... banyak urusan diluar kena uruskan.. ada masa terluang ekin taip entri buat autopost jer.. nak blogwalking saja belum berpeluang..

Eh terlupa ekin sebenar update blog nak share korang semua lagu drama hindi yang sedang main di TV3 loni tu.. memang drama hindi ekin layan sangat-sangat... baru-baru ada jumpa lirik n lagu dia.. apa lagi ekin nak kongsi la dengan korang mana taw saja-saja nak layan kan.. hahahahaha

Lirik Lagu OST Razia Sultan - Mere Maula Mere Maula 
Duaa mein jab haath uthau
Dekhu tujhe lkiron mein
Sajde mein teri raah bichhau
Aa bas jaa taqdeero mein
Nazar jo mili hai nazar se khudaya
Huaa paak main to asar se khudaya
Nazar jo mili hai nazar se khudaya
Huaa paak main to asar se khudaya
Mashoor teri inayat ke rutbe
Meri rooh hai tere sajde mein jhukti
Duaa tuhi khuda tuhi
Maza tuhi saza tuhi
Jaha dekhe meri aankhe
Waha tuhi waha tuhi
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Aagaz likha anjaam likha
Maine saanso pe tera naam likha
Meri arzi tu khudgarzi tu
Meri khwahish tu meri marzi tu
Meri arzi tu khudgarzi tu
Meri khwahish tu meri marzi tu
Mashoor teri inayat ke rutbe
Nazre karam ab mujhpe bhi kar de
Duaa tuhi khuda tuhi
Maza tuhi saza tuhi
Jaha dekhe meri aankhe
Waha tuhi waha tuhi
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Dil mera namazi hai tera
Main tera hua tu ho mera
Bin tere adhura sa main hun
Aa mujhko mukamal kar de tu
Bin tere adhura sa main hun
Aa mujhko mukamal kar de tu
Mashoor teri inayat ke rutbe
Nazre karam ab mujhpe bhi kar de
Duaa tuhi khuda tuhi
Maza tuhi saza tuhi
Jaha dekhe meri aankhe
Waha tuhi waha tuhi
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Tu pyaas meri tu dariya ho
Mere sukoon ka zariya ho
Meri rooh mein saya tera ho
Tere saath muqaddar mera ho
Meri rooh mein saya tera ho
Tere saath muqaddar mera ho
Mashoor teri inayat ke rutbe
Nazre karam ab mujhpe bhi kar de
Duaa tuhi khuda tuhi
Maza tuhi saza tuhi
Jaha dekhe meri aankhe
Waha tuhi waha tuhi
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula
Mere maula mere maula.

ekin suka tengok watak HERO mirza tu mata dia lawa sangat.. hahahahha siap terbayang kalau la ada anak dapat mata macam dia comel la.. hahahahahaha.. ok la itu saja yang ekin nak kongsi dengan korang layan la ye lagu tu... 

You Might Also Like

5 ulasan

  1. mmg x tgk lgsg cite ni..adoiii best ke ek

    ReplyDelete
  2. Ada gak bukak chanel tara ni tp x layan plak cite ni

    ReplyDelete
  3. Alamak, terbelit lidah nak menyebut.
    Kak Ann dah tak kenal hero dan heroin yang baru-baru ni

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017