MAGGI Royale Thai White Seafood Tom Yam

February 06, 2017

MAGGI Royale Thai White Seafood Tom Yam | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. 

Entri ini dah lama tersimpan dalam draf baru nak share kat blog..biasa la keadaan tak mengizinkan untuk menulis...sebelum ni ekin ada dapat MAGGI Royale Thai White Seafood Tom Yam dari lazada barang LAZADA OF BOX OF JOY SEMPENA ONLINE REVOLUTION 2016 aritu. 

Ni review daripada ekin berkenaan dengan MAGGI Royale Thai White Seafood masa makan maggi ni boleh diterima tekak ini.. rasa dia lemak-lemak gitu macam nak asam-asam laksa gak sikit-sikit. itu yang ekin rasa la, kalau orang lain ekin tak taw macam ner.. makan seorang jer masa tu sebab suami ekin dia tak mau makan dia kurang sikit tom yam ni.  kalau ekin pengemar tom yam sangat.. hihihihi.. 

Ok la itu saja review daripada ekin... so sesiapa yang nak cuba Maggi ni boleh dapatkan dipasaran raya berdekatan ya.. 

You Might Also Like

16 ulasan

  1. Assalam..hai ekin..lama wana tak singgah..wana pun penggemar tom yam..nnti bleh la try maggi yg ni pulak.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Eh eh blog ekin berwajah baru..dh lama x jln2 sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihii... tahun baru sis JM berubah wajah la.. lagi pulak hadiah untuk besday kat blog hihihihihi

      Delete
  3. Sis Jm mkn megi time travel jek so megi royale ni lum pernah try

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin nak kata travel duk rumah jarang sangat nak makan.. kalau teringin baru nak makan hihihihi

      Delete
  4. macam sedap pulak! tomyam kottt hantu tomyam saya ni hehe. btw saya singgah dan follow sini ya. Salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap hihihihi. cuba la makan

      Delete
  5. Erkk kenapa tulisan kecik bebenor?

    Dah baca - Kerja Dari Rumah Dengan iLancee di HASRULHASSAN.COM

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk tak perasan pulak kecik.. ok2 nanti nak baiki balik

      Delete
  6. Alaa tak pernah rasa lagi, terliur malam-malam ni baca, ahahaha

    ReplyDelete
  7. Rumah Kak Ann pun banyak lagi stok maggi. Kononnya simpan untuk banjir haritu.

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017