Filem Munafik 2 Akan Datang

April 20, 2017

Filem Munafik 2 Akan Datang 


Assalamualaikum.. Hai korang semua apa ekin harap semuanya sihat walafiat ya.. baru-baru ini ekin ada intai instagram Syamsul Yusof ada ternampak satu post berkenaan dengan Filem Munafik 2 yang sedang membuat shutting sekarang.. 

Nampak dekat instagram ada pelakon baru yang akan terlibat dia antara pelakon-pelakon yang sebelum ni masih dikekalkan wataknya.. Antara pelakon yang ekin tengok dekat ig Nasir Bilal Khan, Maya karin dan ramai lagi kut.. 

Munafik 1 yang sebelum ni pun dah menyeramkan sangat kalau yang ke dua ekin rasa lagi menyeramkan dan suspen kut.. hak no 1 takut nak tengok seorang-seorang mujur la masa tu pergi tengok dekat wayang dengan suami hihihihi dan ekin pernah  Review Filem Munafik ni..

Nantikan Filem Munafik 2 di pawangan nanti tapi tak taw bila lagi.. hihihihi kalau ekin taw bila akan keluar dipawangan ekin update semula ya.. Ok la itu saja untuk pengkongsian ekin hari ini dekat blog..

Update ekin ada dengar  semalam dalam Anugerah Meletop ERA Datuk Yusof Haslam bagitaw Munafik 2 bakal keluar di pawangan March 2018... hihihihihi.. so kita tunggu kemunculan filem seram munafik 2  ini di pawangan pada tahun 2018.. 

You Might Also Like

7 ulasan

  1. wahhh harap lebih dasat lagi

    ReplyDelete
  2. Tak tengok lagi munafik 1.. dah nak keluar yg kedua..

    ReplyDelete
  3. munafik 1 rabia tengok dah..seram jugak.

    ReplyDelete
  4. tak tgk filem melayu.. hehehehe
    memang tak la

    ReplyDelete
  5. munafik 1 was a masterpiece.
    aida suka.
    harap no 2 lebih ummph !

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017