Belajar Lukis Haiwan

May 03, 2017

Belajar Lukis

Assalamualaikum.. Hai korang semua apa ekin harap semuanya sihat walafiat ya...

Hari ini ekin ada share dengan korang semua tentang cara nak lukis haiwan dengan mudah.. cara lukis ekin dapat di faceboook..

So ekin fikirkan cara mudah untuk ekin simpankan segala koleksi cara lukis ni dekat blog ni memudahkan ekin nak tengok bila-bila perlu nanti untuk kegunaan bila ada anak nanti.. hihihihihi..

Korang nak tengok cara lukis haiwan ni jom la usha dekat bawah ni selamat belajar ya semua :-

Gajah


panda

Si Siti

Unta

Gambar 1


Harimau

Beruang

Gambar 2

Kura-kura

LadyBet

Gambar 3

Gambar 4

Monyet

Cat

Bat

Arnab

Biri-biri


anjing 

ayam


kakak tua

Chick


Ok itu saja yang ekin nak kongsikan dengan korang semua.. selamat belajar ya.. ekin dah siap belajar lukis hhahahah ada yang menjadi ada tak.. lama tak melukis ni tangan ni jadi keras... 








You Might Also Like

6 ulasan

  1. klau cik nor lukis lain mcm jadinya..haha

    ReplyDelete
  2. aida ada save tau few tutorial camni.
    ramai share kat fb, kan.
    anak2 dara aida berdua tu sakan la melukis.
    ijat plak excited melukis dgn kakak2.
    memang happening.
    now, kakak2 da busy nak exam, takde la kejap aktiviti ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak2 mesti suka kan lukis2 gini kak

      Delete
  3. Kalau ajar anak kecik melulos ni mesti suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tu sis JM harus dia suka.. budak2 kan

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017