Pengomen Popular September 2015

October 12, 2015

Pengomen Popular September 2015 


Hai rakan-rakan...Entri autopost ni... agak lewat sikit entri ini....seperti biasa entri ni dah jadi rutin ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru..... berakhir sudah bulan September 2015 kan..kini dah masuk bulan Oktober 2015.Kini tiba keputusan senarai calon  TOP 10  Pengomen Popular September 2015 di blog Cik Ash ni....  ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.... semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.... jangan segan-segan taw.... Kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist ekin iaitu BLOGLIST VVIP disiber blog ekin.. yang penting bulan ni team #BloggerUtara yang masuk carta terima kasih semua...


Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah blog ekin iaitu ekin senaraikan  di bawah ini jom kita terjah blog mereka ini.. 

1. Sis Jari Manis
2. Cik Mimie
3. Kakak Macho a.k.a Scdha Sein
4. Kak Farah Tower
5. Kak Aida
6.Kak Iryanty Ahamad
7. Zai Zamree
8. Amanina Mads
9. Siti Nurzafirah
10. Shadhira


You Might Also Like

39 ulasan

  1. Tahniah buat semua. CP je jarang-jarang nak dapat singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe CP tak de top yg cp singgah dah cukup terharu taw..

      Delete
  2. Assalamualaikum...
    Singgah sini.. Tahniah pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  3. yg no 3 tu panjangnya nama dia.. ha ha ha

    ReplyDelete
  4. Yeaayhhh! tersenarai disini :) hehehe Terima kasih Kak Ekin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2... Tq gak buat mimie sudi singgah sini

      Delete
  5. Tahniah semua para pengomen...twruskan menyokong ye..

    ReplyDelete
  6. Ehh.. ada jugak walaupun sipi2.. hahaha....

    Tahniah semua ~

    ReplyDelete
  7. Singgah untuk tambah rakan dan eratkan silaturahim...manalah tahu jumpa dialam realiti :-)) insyallah

    ReplyDelete
  8. ekin!! Betulkan ayat di atas 'kini dah masuk bulan oktober bukan bulan september' ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha yer la nanti nk betul biasa la taip guna hp ni adanya salah tu

      Delete
  9. widget utk top commentar bln oktober ada prob kan ekin, x dpt generate bil komen huuhhu sedih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xtaw la pulak ekin nanti mlm nk try chek

      Delete
    2. yeee memang ada problem.. adus tak boleh trace yang rajin komen..
      tu yang up lagi bulan september ni..

      Delete
  10. terima kasih juga buat ekin rajin tggalkan komen d blog sis JM. Skrg blog walkimg semakin kurang kersna power cable notebook rosak huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 sis JM...

      Kersna pun boleh ea sis jm hihihi

      Delete
  11. so blog walking guna tab ni rasa x puas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak yan BW guna hp je jm..walaupu selalu typo..huhu

      Delete
  12. Ekin... bila mau emel kn alamat mu...

    Ayyakkkk...

    Tengs support kempen kuiz ubat hrtu...
    nnt emel kn alamat ye:
    reallife.nhhas@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Ekin... bila mau emel kn alamat mu...

    Ayyakkkk...

    Tengs support kempen kuiz ubat hrtu...
    nnt emel kn alamat ye:
    reallife.nhhas@gmail.com

    ReplyDelete
  14. perghhh depa komen banyak sangat...

    ReplyDelete
  15. Wah otai yang sentiasa teratas di mana2 blog, sis JM

    ReplyDelete
  16. eeeeh nama ceq dah kena tendang keluar la.. ok nak kena panaskan enjin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panas cepat2 taw nti terlepas peluang

      Delete
  17. tahniah buat geng BU banyak komen ni. heheh

    ReplyDelete
  18. tak dapat nak kejAr dua bulan ni
    bz memanjang
    tapi kalau da start mmg susah nak berhenti ni

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017