Keputusan Pemenang Mentor Milenia 2017

May 08, 2017

Keputusan Pemenang Mentor Milenia 2017
Assalamualaikum.. Hai korang semua... terajin nak update kat blog malam ni.. hahahahah... 

Akhirnya Mentor Milenia telah menamatkan tirai pertandingan pada malam ni.. dan keputusan malam ni agak terkejut sangat kan.. mesti ramai yang jangka USOP akan juara malam ni.. tapi siapa sangka malam ni rezeki memihak pada Erika..

Juara Mentor Milenia 2017 Erika protege Akim membawa pulang wang tunai sebanyak RM100,000  dan Penerima Anugerah Khas Neffos RM10,000 berserta dengan trofi.

Manakala Naib Juara menjadi milik Usop  protoge Hazama membawa pulang wang tunai sebanyak RM50,000 dan berserta dengan trofi.

Tempat ke 3 menjadi milik Along protoge Tomok membawa pulang wang tunai sebanyak RM20,000 dan berserta dengan trofi. 

Dan tempat ke 4  menjadi milik Syeera protoge Black membawa pulang wang tunai sebanyak 10,000 dan berserta dengan trofi. 

Ok la itu saja yang ekin kongsikan dengan korang semua mengenai keputusan Pemenang Mentor Milenia 2017 ni... jumpa lagi nanti... 

You Might Also Like

8 ulasan

  1. tahniah kepada pemenang. tak sempat nak tengok semalama

    ReplyDelete
  2. tahniah semua pemenang .. tapi bg CCL mentor last semalam ending slow sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang nampak slow sikit tak ada yang menarik sangat

      Delete
  3. Usop maintain setiap mggu cuma dpt tangga ke 2 alhamdulillah

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017