#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

June 10, 2017

#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

sofie, giveaway, sgshopmalaysia
GA SOFIEDIE.COM

Assalamualaikum..
Hai korang hari ini penuh blog join giveaway jangan marah ya.. hihihihi... ekin suka join banyak-banyak mana taw ada rezeki dapat salah satu daripada hadiah ni kan..

Ni ada lagi giveaway SG shop jom la join best join memeriahkan giveaway rakan-rakan blogger yang buat giveaway ini.. hihihihi.. Syarat-syarat untuk join giveaway yang dianjurkan oleh Sofiedie.com sangat mudah.. korang boleh nak guna blog ke ataupun instagram..

2) Copy banner diatas dan backlink kepada entri ni - DONE
3) Buat entri dengan tajuk: #RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia = DONE
4) Nyatakan barang yang akan dibeli di SGShop jika korang menang shopping credit RM100 -Done jawab

5) Siap! Jangan lupa tinggalkan link korang diruangan komen entri ni. - DONE

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.org

 Barang yang paling ekin ingin beli dengan shopping credit RM100 kalau ada rezeki dapat adalah sebuah Wardrobe sebab apa ekin nak benda sebab nak jimatkan ruang letak baju ekin yang banyak ni..tak muat dah nak kongsi almari dengan suami hihihihi.. baju ekin memang banyak tu ada lagi tinggal dekat kampung tak bawa mari kat kedah.. so memikirkan nak simpan baju dengan kemas dan tersusun tu ekin nak benda ni gak .

Master Yi Jie Wardrobe Simple Multifunctional Plastic Cloth Classification Storage Assembly Magic Sheet Storage Cabinet Wardrobe


Ok la itu saja barang yang ekin nak beli SGshop sangat-sangat kalau dapat credit RM100 nanti.. semoga ada rezeki ekin nanti.. jom korang join giveaway ini tarikh tu pada14 jun 2017 taw.. cepat-cepat join.. mana taw ada rezeki nanti..

Username SGshop : Shashikin

You Might Also Like

2 ulasan

  1. SINGGAH BW

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017