Catatan Popular Sepanjang Bulan Mei 2017

June 11, 2017

Catatan Popular Sepanjang Bulan Mei 2017

catatan mei 2017 

Assalamualaikum.. 
Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat ya..

Seperti biasa la ya,bila dah masuk bulan baru ini ekin nak share berkenaan dengan Catatan Popular Sepanjang Bulan Mei 2017 aritu.. Agak terlewat nak update pasal catatan popular kat blog ni biasa la bulan puasa mood menulis ke laut sikit.. ada jer entri nak tulis tapi malas penat puasa la kut idea nak menulis tak sampai sangat loni.. 

Entri yang menduduki carta teratas untuk bulan lepas ialah  masih lagi Install kodi Dalam Andoroid Hpyytv view sebanyak 1802 view, Wordless Wenesday #97 | Benda Apa Atas Kereta sebanyak 876 view, Wordless Wenesday #98 | Belajar Lukis Lagi sebanyak 866, yang seterusnya korang tengok mintak gambar di atas ya.. hihihihi.. 

Kalau ada yang terlepas baca entri yang ekin share sebelum ini boleh jer baca dekat senarai Catatan Popular sepanjang bulan Mei  2017 dekat bawah ini dan boleh klik di link di bawah untuk baca  😄










Ok la setakat ini dulu ekin kongsikan dengan korang semua mengenai Catatan Popular dekat blog cik ash ini.. jumpa lagi nanti di entri lain insyaAllah ya.. Jangan lupa join sekarang dekat blog ekin sedang berlangsung GIVEAWAY ANNIVESARY DAN DUIT RAYA BY CIK ASH jom join sebab ada 15 hadiah yang akan menanti pemenang taw.. tarikh tutup 29/6/2017.. 


You Might Also Like

2 ulasan

  1. wahhh... famousnya kodi kat blog ni..

    ReplyDelete
  2. aida memang x reti nak cek-cek gini, ekin.
    sebab bila cek, aida peratikan data tu ikut hari yg kita cek.
    ntah camne ler nak ngecek certain period :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017