SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

June 07, 2017


SGshop Malaysia

Klik Banner Untuk Join 


Assalamualaikum..
Hai korang semua, apa khabar puasa ok ke.. ekin harap semua dipermudahkan ya..

Sejak dua mejak ni ekin tengok banyak blogger buat Giveaway RM100 shopping Credit dari SG shop.. so ekin ambik peluang join giveaway ini mana taw ada rezeki lagi..

Syarat-Syarat Penyertaan :- 

1. Mesti seorang blogger yang aktif - Selalu aktif hihihihi

2. Follow blog ini dan Google + -  Done Follow

3. Follow Fan Page Blog Wani Sukarno - Done Follow

4. Follow Facebook SGshop Malaysia dan Instagram @SGshop Malaysia  - Done Follow

5. Jawab Satu Soalan Nyatakan Barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100?

Barang yang paling ekin ingin beli dengan shopping credit RM100 kalau ada rezeki dapat adalah sebuah Wardrobe sebab apa ekin nak benda sebab nak jimatkan ruang letak baju ekin yang banyak ni..tak muat dah nak kongsi almari dengan suami hihihihi.. baju ekin memang banyak tu ada lagi tinggal dekat kampung tak bawa mari kat kedah.. so memikirkan nak simpan baju dengan kemas dan tersusun tu ekin nak benda ni gak .

Master Yi Jie Wardrobe Simple Multifunctional Plastic Cloth Classification Storage Assembly Magic Sheet Storage Cabinet Wardrobe

6. copy banner di atas dan tulis tajuk entry "SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO. dan backlink kan entri anda di ruangan entri ini sahaja - DONE

7. pemilihan pemenang berdasarkan kepada jawapan yang paling "MELETOP" - 

Semoga ada rezeki ekin lagi.. insyaAllah rezeki milik Allah tak siapa yang taw.. dah tertulis itu rezeki kamu alhamdulilah.. 

8. 10 x RM 100  shopping credit akan diberikan kepada setiap pemenang


TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 28 MEI - 11 JUN 2017


Jom cepat-cepat join Giveaway ni mana taw anda yang bertuah nanti.. 

Username SG Shop : Shashikin




You Might Also Like

2 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017